STILLING LEDIG:

VG søker frontsjef til vikariat

Brenner du for breaking news og holder hodet kaldt når det smeller?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 29. september

Om arbeidsgiver:

VG logo

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+. VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven. I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Våre dyktige frontsjefer bidrar til at VG er raskest og best på digital nyhetsformidling. Breakingdesken i nyhetsavdelingen søker nå en frontsjef i et svangerskapsvikariat fra 19. desember til 30. september 2025.

Vi er på jakt etter deg som tar eierskap og klar stilling til måten vi kommuniserer store nyheter og saker på Norges fremste nyhetsplattform.

Du må trives med høyt tempo, ha sterk etisk bevissthet og kunne dyrke et nyhetsdrama dynamisk med tekst, bilde og video. I tillegg må du kunne bidra til at VGs betaltinnhold presenteres på en god måte på forsiden av VG.no.

Journalistisk erfaring er et must, kjennskap til statistikkverktøy er en fordel. Du bør ha klare tanker om hvordan du i rollen kan bidra til at VG når målet om å treffe yngre målgrupper og kvinner i enda større grad enn i dag, og hvordan personalisering kan bidra til en bedre brukeropplevelse for VG-leserne.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Stillingen medfører turnusarbeid.

Kontaktinformasjon

Har du lyst til å vite mer?

  • Siri Eggen, nyhetssjef, tlf: 957 27 528
  • Andreas Nielsen, adm.leder, tlf: 930 89 599

SØK HER

Powered by Labrador CMS