STILLING LEDIG:

GD søker frontsjef og journalist

Gudbrandsdølen Dagningen er Innlandets største avis, og denne posisjonen ønsker vi å beholde gjennom å være relevante og viktige for våre lesere i hele Gudbrandsdalen. Nå er vi ute etter to nye medarbeidere.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Lillehammer

Søknadsfrist: 24. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Gudbrandsdølen Dagningen (GD) er Innlandets mest leste avis på nett, mobil og papir. Avisa inngår i GD-gruppen, som er et allsidig mediekonsern med omfattende virksomhet i Lillehammer, Gudbrandsdalen og Valdres. I konsernet inngår også Innlandet Distribusjon Lillehammer, Avisa Valdres, Norddalen som kommer ut på Otta, MittLillehammer og digitalbyrået tur.digital. GD er også medeier i Dølen på Vinstra, Alvdal midt i væla og Tynsetingen. GD-gruppen har en solid posisjon som selvstendig mediebedrift i Innlandet og har klare digitale ambisjoner overfor lesere og annonsører. Omsetningen i konsernet var på 171,1 millioner kroner i 2020. GD-gruppen har i dag eierskap/eierinteresser i ni aksjeselskap med til sammen ca 80 ansatte, i tillegg til avisbudene. Konsernet har meget solid økonomi.

Frontsjef

Til denne stillingen søker vi en selvstendig, effektiv og omgjengelig person med redaksjonell erfaring. Frontsjefene er viktige for at GD skal nå de målene vi har satt oss, og du trives med travle dager, å jobbe med egne og andres saker, og du er interessert i tall og analyse. Som frontsjef hos oss samarbeider du tett med nyhetsredaktørene. På kvelds- og helgevakter styrer du journalistene som er på jobb sammen med deg.

Journalist Lillehammer

Dine viktigste egenskaper som journalist i GD er lysten til å sette dagsorden og levere nyhetssaker som er relevante for våre lesere. Du har rett og slett ordentlig nyhetsteft, og starter arbeidsdagen med hodet fullt av ideer! I tillegg er du interessert i folk og folks historier, og du forstår viktigheten av å bygge et godt kildenettverk.

Til begge stillingene ønsker vi oss kolleger som bidrar positivt til arbeidsmiljøet, og som har klare ambisjoner om å bidra til å gjøre GD enda bedre!

Vi vil se på de faglige kvalifikasjonene og den enkelte søkers personlighet. Det er en forutsetning med førerkort kl. B.

Turnus må påregnes i begge stillingene. Lønn etter avtale.

Kontaktinformasjon:

  • Reidar Kjæstad, nyhetsredaktører, tlf: 938 66 444
  • Anne Marie Løkken, nyhetsredaktører, tlf: 911 62 869 eller ansvarlig redaktør
  • Tom Martin Kj. Hartviksen, ansvarlig redaktør, tlf: 975 80 051
  • Steinar Christiansen, klubbleder, tlf: 996 17 030

Søknad med CV sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS