STILLING LEDIG:

Fremover søker journalist / frontredigerer

Vi ser etter deg som – i likhet med oss – mener at det viktigste i verden skjer der du bor. For deg er ingen sak for liten og ingen sak for stor.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Narvik

Søknadsfrist: 25. mars

Om arbeidsgiver

Fremover er lokalavisen for Ofoten-regionen. Vi har de siste årene gitt ekstra gass digitalt, og har de siste par årene opplevd vekst både på annonsesiden og i brukerbetaling. Vi er 19 ansatte og holder til i Narvik sentrum, med avdelingskontor i Evenes. Avisen er en del av Amedia.

Fremover søker etter en journalist/frontredigerer i fast stilling.

Fremover har flere år på rad hatt opplagsvekst og setter stadig nye, digitale rekorder. Vi har høye ambisjoner for både journalistikken og vår digitale satsing også for året som kommer. Ikke minst har vi stort fokus på å nå unge lesere. Du motiveres av gode digitale prestasjoner, og trives godt når det skjer mye samtidig.

Du har gjerne erfaring fra journalistisk arbeid og må kunne fotografere. Som journalist er du idérik, full av pågangsmot, fleksibel og en god skribent. Som frontredigerer er du mest opptatt av å få kollegaene dine til å skinne og hele tiden bidra til å forbedre prestasjonene våre på nett. Du vil gå i tredelt turnus med arbeid på kveld og i helger. For å komme i betraktning må du ha førerkort for bil.

Vi tilbyr et meget godt arbeidsmiljø i et digitalfokusert mediehus med høye ambisjoner. Vi kan være behjelpelige med å finne et sted å bo i Narvik dersom det er behov for det.

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Oppstart: Snarest

Kontaktinformasjon:

  • Nyhetsredaktør Silja Björklund Einarsdóttir - mobil 928 56 905/sbe@fremover.no
  • Klubbleder i Fremover-redaksjonen Ann-Kristin Hanssen - mobil 991 08 885/annha@fremover.no.

Søknadsfrist: 25.03.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS