STILLING LEDIG:

Kragerø Blad Vestmar søker journalist/­frontredigerer

Har du lyst til å jobbe med utgangspunkt i Norges vakreste by, i en avis som som har opplevd en fantastisk vekst de siste årene?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Kragerø

Søknadsfrist: 26. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Kragerø Blad Vestmar AS (KV) ble stiftet i 1998, men våre røtter går helt tilbake til 1844. Vi holder til i moderne lokaler i sjøkanten midt i Kragerø sentrum. Vårt dekningsområde er Kragerø og Drangedal. Vi har rundt 5000 abonnenter, papiravis to ganger i uken og en nettavis som oppdateres store deler av døgnet året rundt.KV er en del av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier mer en to millioner lesere gjennom sine 80 avistitler.

Nå er Kragerø Blad Vestmar på jakt etter en dyktig journalist/frontredigerer.

Vi søker en samfunnsengasjert person med stå på-innstilling, stort journalistisk interessefelt, god språkføring og erfaring fra digital formidling av journalistikk. Du må ha evne til å finne og formidle de gode og nære historiene fra vårt område. Er du i tillegg rask og effektiv, nysgjerrig og utadvendt, så kan du være riktig person for oss. Alle våre journalister tenker digitalt først, men papiravisa er fortsatt viktig for oss og mange av våre lesere.

Direktesendinger på nettet er ett av satsingsområdene våre. Erfaring fra liknende arbeid er derfor en fordel, men vi tilbyr også god opplæring. Det er viktig at du ikke er redd for å prøve noe nytt, og at du liker å kaste deg rundt på kort varsel.

Den vi ansetter må regne med noe kvelds- og helgearbeid. Redigering av vår nettside vil også bli blant arbeidsoppgavene.

Førerkort og tilgang på bil er nødvendig.

Stillingen er fast og på 100 prosent. Lønn etter avtale.

Kontaktinformasjon:

Kragerø Blad Vestmar AS er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her.

SØK HER

Powered by Labrador CMS