STILLING LEDIG:

Glåmdalen søker sommervikarer, tilkallingsvikarer og frilansere

Glåmdalen søker tilkallingsvikarer, sommervikarer og frilansere til en rekke stoffområder, herunder både nyheter, sport, kultur og video/TV-produksjon.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikar/frilanser

Arbeidssted: Kongsvinger

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Glåmdalen hadde ved siste måling 35.700 lesere, og et netto totalopplag på 14.663. Økonomien i selskapet er solid. Glåmdalen er en del av et Amedia-konsern i stor framgang. Karrieremulighetene er mange for den som vil videre etter å ha hjulpet Glåmdalen til å nå sine mål.Glåmdalen har hovedredaksjon i Kongsvinger – en by med boligpriser man bare kan drømme om ellers i Oslo-regionen, fantastiske naturområder, et rikt kulturliv og en masse fritidstilbud for store og små..

Er du glad i å skrive og er generelt samfunnsorientert? Kanskje du har en drøm om å bli journalist? Er du en skrivefør historieforteller, eller kanskje en teknisk anlagt hobbyfotograf som vil utforske mulighetene og utvikle deg innenfor TV-faget?

Da bør du ta kontakt med oss! Hos oss kan de rette kandidatene få muligheten til utfolde seg i en sterk lokalavis i god digital vekst, med stor takhøyde for ideer og lav terskel for å prøve nye måter å levere journalistikk på?

Sommervikar/tilkallingsvikarer

Søker du som tilkallingsvikar eller sommervikar tror vi det er lurt at du vet litt om hva det innebærer å være journalist fra før. Optimalt sett er du utdannet journalist eller kanskje i et studieløp for å bli det, og søker praktisk arbeidserfaring.

Det vil være en fordel om du er fleksibel og i stand til å bidra i redaksjonen på kort varsel, og du bør helst ha førerkort.

Som tilkallingsvikar kan du bli spurt om å gå inn i kortere perioder med jobbing eller enkeltvakter i redaksjonen, primært som skrivende journalist i turnus. Tyngdepunktet for sommervikar-perioden anslås å være i ukene 25 - 32.

Søker du kun som sommervikar ber vi deg oppgi dette spesielt i søknaden.

Frilanser TV-produksjon/streaming

Søker du om frilansoppdrag innenfor TV-produksjon og streaming er det nok lurt om du anser deg sjøl som pålitelig og teknisk anlagt. Du bør ha orden på kablene og like å få tekniske komponenter til å fungere sammen. Vi ser også etter frilansere som vet hvordan man opptrer foran kameraet og er god på muntlig formidling.

Som TV/streaming-frilanser vil den rette kandidaten kunne få oppdrag innenfor hele kjeden i en TV-produksjon, fra teknikk/produksjon via kameraføring til en programleder/VJ-rolle avhengig av hva du ønsker, dine kvalifikasjoner og personlig egnethet.

Søker du kun som frilanser innenfor TV-produksjon ber vi deg oppgi dette i søknaden.

Frilanser

Søker du som frilanser bør du anse deg sjøl som skrivefør, nysgjerrig og glad i å snakke med folk du ikke nødvendigvis kjenner fra før.

Det er en klar fordel om du har førerkort.

Her vil arbeidet i stor grad være knyttet til kandidatens evne til å finne og lage saker som publiseres. I noen tilfeller kan det også være aktuelt for frilanseren å løse oppdrag gitt av redaksjonsledelsen innenfor vanlige stoffområder som nyheter, sport og kultur.

Oppgi i søknaden om du søker kun som frilanser.

Nødvendig opplæring vil bli gitt til alle funksjonene.

Vi kan tilby deg et godt arbeidsmiljø, med gode muligheter for personlig oppfølging og utvikling.

Arbeidssted vil være med utgangspunkt i hovedredaksjonen i Kongsvinger.

Du vil få lønn eller honorar etter avtale og kvalifikasjoner.

Har du spørsmål knyttet til stillingene eller rollene kan du ta kontakt med Terje Sundby, nyhetsredaktør, 991 65 882, [email protected] eller Per-Erik Stømner, digitalredaktør, 469 19 222, [email protected]. Leder i redaksjonsklubben, Britt-Ellen Negård kan også kontaktes, 480 27 321, [email protected].

Søknadsfrist snarest, søknader behandles fortløpende.
SØK HER

Powered by Labrador CMS