STILLING LEDIG:

P4 søker frilans­programledere

Vi søker primært programledere til P4, men som også kan fungere på en eller flere av våre øvrige kanaler.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Frilans

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 06. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

P4 er landets største kommersielle riksdekkende radiostasjon. Kanalen kan lyttes til via det riksdekkende DAB-nettet, på digital-TV, internett eller via mobilapper. P4-gruppen består i tillegg av P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country og NRJ, og har tilsammen 2,3 millioner ukentlige lyttere. P4-gruppen er heleid av Nordic Entertainment Group (NENT Group). P4-gruppen og eies av Nordic Entertainment Group (NENT Group), som er Nordens ledende

P4-gruppen består av åtte radiokanaler – P4 Lyden av Norge, P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country. Vi søker primært programledere til P4, men som også kan fungere på en eller flere av våre øvrige kanaler.

Dette er deg

Du er over snittet glad i musikk, blid og positiv, liker oppmerksomhet og vet hvilket innhold som engasjerer lytterne.

Kjennskap til hva som til enhver tid rører seg i underholdningsbransjen er et stort pluss. I tillegg til å snakke på radio har du teft i sosiale medier og vilje til å ytterligere forbedre produktene våre.

Du har et brennende engasjement for å underholde lytterne og skape innhold av høy kvalitet. Erfaring fra radio, scene eller underholdningsbransjen er en fordel, men ikke avgjørende. Har du i tillegg kompetanse i redigering av lyd og video er dette positivt og det er ønskelig at du behersker programmer som f.eks Digas, Premiere og/eller Photoshop.

Du har/ er

 • oversikt over hva som rører seg i samfunnet
 • god på å formidle historier på en kort og engasjerende måte
 • godt språk og flink til å kommunisere
 • lidenskapelig opptatt av og oppdatert på det som rører seg i musikk- og underholdningsbransjen
 • kreativ, idérik og ser løsninger i stedet for problemer
 • dreven på sosiale medier
 • er fleksibel til å avtale arbeid på både kort og lengre varsel
 • positiv og glad i å jobbe både selvstendig og i team
 • gjerne journalistisk utdanning
 • behersker norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Dette er jobben

Som redaksjonell medarbeider i P4-gruppen vil du jobbe i et kreativt og hektisk miljø som hver dag jobber for å skape innhold som engasjerer målgruppen og gjenspeiler deres liv. I redaksjonen vil du planlegge og produsere radiosendinger, reportasjer, skape innhold til sosiale medier osv.

Som programleder/reporter på våre kanaler får du mye ansvar, men også mange dyktige og erfarne kollegaer å kaste ball med.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge, produsere og avvikle radiosendinger
 • Planlegge, produsere og publisere innhold til sosiale medier
 • Planlegge og gjennomføre intervjuer og innslag

Er dette deg? Send søknad, CV og gjerne en video på inntil to minutter hvor du presenterer deg selv og formidler hva du er opptatt av i hverdagen.

(Videofilen kan maks være 100 mb. Er den større må den sendes via Dropbox eller lastes opp på en skjult YouTube-lenke, med lenken vedlagt i søknaden.)

Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju. Alle søkere vil bli behandlet konfidensielt.

Vi tilbyr

Tilknytning som frilanser i et av Norges mest spennende mediehus. Lønn etter frilansavtalen mellom P4 Radio Hele Norge AS og Frilansklubben/NJ. Du blir en del av et engasjert, kreativt og fremoverlent miljø i våre helt nye lokaler på Hasle i Oslo.

Kontaktinformasjon:

Av personvernhensyn ønsker vi ikke å motta søknader på e-mail.

SØK HER

Powered by Labrador CMS