STILLING LEDIG:

Fredriksstad Blad søker dagsorden-journalist

Er du glad i å grave frem de eksklusive sakene som setter dagsorden?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Fredrikstad

Søknadsfrist: 5. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Fredriksstad Blad er den klart største lokalavisen i tidligere Østfold. De siste årene har vi opplevd en svært god utvikling. Vi har nå mer enn 22.300 abonnenter, hvorav ca.14.500 er digitale, og er en avis som leverer noen av de beste digitale prestasjonene i eierkonsernet Amedia. I tillegg har vi et åpent, inkluderende, uhøytidelig og omsorgsfullt arbeidsmiljø. Vi har vunnet en rekke priser for journalistikk og redaksjonelle grep, og er blant annet kåret til Årets avis i Norge to ganger.

Brenner du for nyhetsformidling i moderne, digital innpakning – samtidig som du behersker datastøttet journalistikk? Da tyder mye på at du kan være kandidaten vi leter etter, og vi ser svært gjerne at du søker stillingen.

Fredriksstad Blad er en av landets fremste lokalaviser og er to ganger kåret til «Årets Avis» i Norge. Vi har hatt solid abonnementsvekst i seks år på rad, skårer høyt på medarbeiderundersøkelser og har blant de mest fornøyde leserne i hele Amedia-konsernet.

I tiden fremover har vi en klar ambisjon om i enda større grad å sette dagsorden gjennom journalistikken vår. I den forbindelse ser vi etter en ny journalist som kan komplettere en allerede dyktig stab.

Vi kan friste med spennende utfordringer i en redaksjon med godt og inspirerende arbeidsmiljø – i en by som er kåret til landets mest attraktive.

Kontaktinformasjon:

  • Jon Jacobsen, innholdsredaktør, tlf: 928 40 940 / e-post: [email protected]
  • Anne-Lene Frølandshagen, klubbleder, tlf: 414 24 657

SØK HER

Powered by Labrador CMS