STILLING LEDIG:

FinansWatch søker finansjournalist

Er du journalist med interesse for finans?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 12. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Watch Media er en del av JP/Politikens Hus - Danmarks største avishus. Konsernet gir blant annet ut Jyllands-Posten, Politiken og Ekstra Bladet. Selskapet eier også halvparten av næringslivsavisen Børsen, og har nylig kjøpt nyhetsbyrået Marketwire. De siste ti årene har Watch Media hatt suksess med å lansere en rekke digitale bransjemedier i dansk næringsliv. Selskapet satser nå også i Norge og Tyskland. Watch Media har kontorer i København, Aarhus, Oslo, Frankfurt, Brussel og New York.

Er du en journalist som gløder for bank- og finans? Motiveres du av å påvirke dagsorden i en bransje med stor samfunnsmessig betydning? Ønsker du en nøkkelrolle i et mediehus i vekst? Da bør du lese videre!

FinansWatch søker finansjournalist med blikk for gode nyheter og teft for unike vinklinger.

FinansWatch skriver bransjeartikler om virksomheter og personer i den norske finansverdenen. Vi henvender oss til en målgruppe med interesse for bank, finans, forsikring, pensjon og fintech. Nyhetsdekningen er bred og omfatter både store og små aktører, regulering og lovgivning, trender og innovasjon. Våre journalister jobber daglig for at dekningen skal være relevant og sette dagsorden.

FinansWatch stiller høye krav til kvalitet, troverdighet og produktivitet. Den ideelle kandidaten har innsikt i bransjen, vet hvem som er hvem og kan raskt vurdere hva som er relevante saker for FinansWatch. Helst har du erfaring fra næringslivsjournalistikk og/ eller bransjemedier. Vi søker en person som kan ta ekstra ansvar ved behov.

For å gi deg bedre informasjon som kandidat har MeyerHaugen spilt inn en podcast som supplement til denne stillingsannonsen. I podcasten intervjues internasjonal redaktør i Watch Media, Rasmus Emborg om hans forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben. Hør den her.

Hvem ser vi etter?

Avisens suksess er i stor grad avhengig av deg. Du viser innsats og vilje til å levere et godt produkt hver eneste dag. Du er nysgjerrig og utholdende. Videre tror vi det er fordelaktig om du:

  • Du har erfaring med å dekke nyheter om finansbransjen
  • Er god til å samarbeide og lett å omgås
  • Kan inngå i et fellesskap og ta ansvar i en liten redaksjon
  • Kan sette deg inn i komplekse problemstillinger
  • Kan kombinere kvalitet med hurtighet

FinansWatch løfte til deg:

Du får muligheten til å jobbe i et mediehus med store ambisjoner og som er i en spennende vekstfase. I redaksjonen jobber det både unge talenter og erfarne journalister med variert bakgrunn. Felles for alle er ønsket om å lage næringslivsjournalistikk på en ny måte. Som journalist i FinansWatch jobber du fra redaksjonen i Oslo sentrum, hvor også Watch Medias to andre medier, EiendomsWatch og AdvokatWatch, holder til. Du rapporterer til FinansWatchs redaktør Magnus Eidem, og du vil oppleve entusiasmen til en oppstartsbedrift, kombinert med trygge økonomiske rammer og fast jobb. FinansWatch er et veletablert nyhetsmedium i Danmark og har fått et godt fotfeste i bransjen i Norge siden lanseringen våren 2020.

Synes du dette høres spennende ut?

Kontaktinformasjon:

Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen:

SØK HER

Powered by Labrador CMS