STILLING LEDIG:

Schibsted Partnerstudio søker nye innholds­­produsenter

Lyst til å skape innhold i verdensklasse og ha det morsomt på veien?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast / vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 14. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Schibsted Partnerstudio er en av de ledende aktørene innenfor innholdsmarkedsføring, og er av de raskest voksende selskapene i Schibsted. Vi produserer engasjerende innhold på vegne av norske merkevarer på tvers av Schibsteds største aviser. Vi er nå et team på over 70 mennesker som har som mål å utrette store ting sammen. Vi legger mye stolthet i lage kvalitetsinnhold, og hevder oss til stadighet i internasjonale prisutdelinger. Norske merkevarer har dessuten ved flere anledninger stemt oss frem til årets innholdsbyrå. Som en del av Nordens største mediehus, Schibsted, har du muligheten til å være en del av et nettverk der du kan dele kunnskap med andre i tilsvarende roller i selskaper som Finn.no, VG, Aftenposten etc. Vi byr på konkurransedyktig lønn, fleksibel arbeidstid, utstyret du trenger for å jobbe best mulig, kontinuerlig kompetanseutvikling, god pensjon, helseforsikring, mobil, internett og firmahytter.

Vi trenger flere gode kollegaer til å engasjere det norske folk. Så om du vil bryne deg på spennende utfordringer fra de største annonsørene i Norge – og vil jobbe i et inkluderende, utviklende og faglig kompetent miljø – les videre.

En innholdsprodusent og prosjektleder i Schibsted Partnerstudio jobber med løsninger i hele «næringskjeden» for content. Fra innsalg og konseptualisering, via produksjon, publisering og til rapportering og evaluering. Du får muligheten til å utfolde deg kreativt gjennom tekst, bilde, levende bilder og lyd – alt som må til for å skape best mulig effekt for kunden. I tillegg eier du dine egne kundeprosesser og prosjektleder dem med stødig hånd for å oppnå mest mulig.

Vi søker deg som har erfaring fra og/eller utdanning innen journalistikk, markedsføring eller reklame. Men det viktigste er at du evner å lage morsomt, interessant, rørende, spennende og nyttig innhold. Høres det spennende ut? Ta en titt på hjemmesiden vår for noen av våre produksjoner.

I Partnerstudio er vi organisert i innholdsteam hvor hver avdeling teller omtrent ti personer. I hovedsak bestående av innholdsprodusenter, i tillegg til én strategisk rådgiver og teamleder. I tillegg vil du jobbe tett med vårt interne «tech-team» og andre spennende deler av Schibsted-organisasjonen.

Vi er opptatt av å bygge, ivareta og utvikle god team- og organisasjonskultur. Samtidig som vi jakter nye løsninger - ikke minst visuelle - for å utvikle produktene våre og beholde vår høye nasjonale og internasjonale standard.

Dette gjør vi blant annet gjennom åpen dialog og tilbakemeldinger, jevnlig læring og samarbeid på tvers. Vi har også samlinger med eksterne inspiratorer, fra redaksjonene til Schibsted og utenfor våre mediehus.

Så om du har lyst på en spennende utfordring, med gode kollegaer, i Norges største content-miljø, er dette en mulighet vi håper du ikke vil la passere.

Vi skal fylle både vikariater og faste stillinger. Og kaller inn til intervjuer fortløpende.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg. Søk, da vel!

Vi tilbyr:

 • En organisasjon og bransje i stadig utvikling, med Schibsted i ryggen

 • Sterkt fagmiljø

 • Telefon, abonnement og Mac

 • Sentralt arbeidssted (Akersgata i Oslo sentrum - eventuelt Bergen og Stavanger sentrum)

 • Konkurransedyktige betingelser

Kvalifikasjoner:

 • Arbeidserfaring og/eller utdanning innen journalistikk, markedsføring eller reklame

 • Evner å lage morsomt, interessant, rørende, spennende og nyttig innhold

 • Har sterke kreative og digitale evner

 • God kommersiell forståelse og et ønske om å jobbe i grensesnittet mellom kvalitetsinnhold og mediesalg

 • God formidlingsevne

 • Kreativitet, stå-på-vilje og høy arbeidskapasitet

 • Effektiv på selvledelse

 • Trygg og tydelig

 • Vet hvordan man bygger gode samarbeid og relasjoner

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS