STILLING LEDIG:

samlebilde fra NRK Kultur

NRK Kultur søker podkast­produsent

Nå ser vi etter deg som ønsker å jobbe med både utvikling og produksjon av podkaster hos oss. Idag produserer vi podkaster som Seriesnakk, Brenner deler dikt, Sommer i P2 og Arena.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 11. august

Om arbeidsgiver:

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

NRK Kultur jobber med kulturjournalistikk og formidling av kulturopplevelser for NRK.no, NRK Radio og NRK TV. Vi skal gi flere tilgang til kulturinnholdet ved å behandle brede kulturuttrykk med nysgjerrighet, og åpne smale kulturuttrykk for flere.

Arbeidsoppgaver

  • Du har et sterkt innholdshode, og skal være med på å utvikle, planlegge og produsere podkaster.
  • Du skaper engasjerende dramaturgi, er stødig i arbeidet med manus og du er en tydelig og inspirerende arbeidsleder under opptak.
  • Du er nyskapande og trygg i redigering, og har hovedansvaret for det endelige lydresultatet og ferdigstillelsen av episodene.
  • Du har stort fokus på og god kunnskap om publisering og arbeidet med med titler, innsalgstekster, trailere, episodebeskrivelser og relevante bilder til forsiden i NRK Radio.

Kvalifikasjoner

  • Du har mye erfaring innen lydproduksjon men har gjerne bakgrunn fra flere plattformer.
  • Du jobber raskt og effektivt og evner å holde i flere produksjoner samtidig.
  • Du er en solid journalist, med sterk etisk bevissthet og god kjennskap til Vær varsom plakaten. 
  • Du har erfaring med regi i studio kan redigere i DIGAS eller Pro Tools, erfaring med arbeidsledelse er en fordel.
  • Du har god forståelse for publisering, format og målgruppe.
  • Du er god på historiefortelling og dramaturgisk oppbygging av podkast.
  • Du har interesse for gode stillbilder og enkel bilderedigering

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som liker å jobbe i team, og som er selvstendig, pålitelig og strukturert. Du verdsetter tilbakemeldinger på eget arbeid og liker å dele av egen kompetanse. Du har gode samarbeidsevner og god evne til å skape et godt arbeidsmiljø. Du må være ryddig, effektiv og kunne håndtere stress på en god måte. Vi ønsker også at du har gode kommunikasjonsevner og tør å ta beslutninger når det kreves. NRK 

Vi tilbyr

Du vil bli en del av et sosialt, lærerikt og kreativt arbeidsmiljø. Du får være med på å utvikle og prege kulturjournalistikken i NRK, og bidra til å gi publikum kvalitetsinnhold. Vil tilbyr fast stilling som journalist, for tiden som podkastprodusent, i et miljø i stadig endring og utvikling.

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellige erfaringer og bakgrunner. Kandidater innenfor mangfoldsområdene flerkultur, kjønn og LHBT+, språk- og funksjonsmangfold oppfordres derfor til å søke.

Ønsket startdato er 1. desember 2024.

Kontaktinformasjon:

  • Elisabeth Øvsthus, redaksjonssjef folk og kompetanse, tlf: 952 44 474
  • Cecilie Christina Sandberg, redaksjonsleder, tlf: 916 15 032

SØK HER

Powered by Labrador CMS