STILLING LEDIG:

Adresseavisen AS bygning

Adresseavisen søker innholds­produsent ✍🏼

Vil du fortelle Trøndelags mest spennende historier?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 09. juni

Om arbeidsgiver:

Adresseavisen er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med 210 ansatte. Mediehuset har 70 000 abonnenter og 240 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.

Det finnes mange gode historier i Trøndelag. I Adresseavisen Studio jobber vi hver dag med å fortelle dem. Nå søker vi en historieforteller som vil være med på å forme dette til godt innhold for hele Midt-Norge.

Innholdsmarkedsføring er et viktig satsingsområde for Adresseavisen, gjennom byrået vårt Adresseavisen Studio. Vi vokser stadig, og søker derfor etter innholdsprodusent i fast stilling. Er du den rette, vil du få ideutvikle, produsere og distribuere godt innhold i våre sterke kanaler i Adresseavisen og Polaris Media.

Teamet som jobber med innholdsmarkedsføring består av tre innholdsprodusenter, og to dedikert produsent på foto og video. Vi ønsker oss deg som har en stødig penn og god skriftlig framstillingsevne. Det er også et stort pluss om du trives med kamera i hånda. For å lykkes hos oss er du kreativ og språksikker, har solide kommunikasjonsevner og kommersiell teft.

Som innholdsprodusent blir du en del av et innovativt miljø, der vi hele tiden leter etter nye gode løsninger for kundene våre. Du kommer til å samarbeide på tvers av avdelinger, og du blir en viktig støtte for selgerne i Adresseavisen og andre mediehus i Polaris Media Midt-Norge. Rollen krever at du forstår og setter deg inn i kundeperspektivet.

Slik blir din arbeidshverdag

  • Produsere kommersielt innhold i form av tekst eller bilder eller video for Adresseavisen eller Polaris Media Midt-Norges annonsekunder.
  • Publisere, optimalisere og analysere innholdet slik at det når ut til flest mulig i riktig målgruppe.
  • Delta i kundemøter hvor du kan overbevise med dine gode strategiske ideer og innspill på innholdsmarkedsføring.
  • Være en aktiv pådriver for innholdsmarkedsføring til salgsapparatet i Adresseavisen og lokale mediehus.
  • Være prosjektleder sammen med salgsansvarlig på våre kunder som velger innholdsmarkedsføring.

Høres dette ut som en spennende hverdag, håper vi du som søker

  • Har kjennskap eller erfaring med kommersiell eller redaksjonell innholdsproduksjon, og prinsippene rundt digital markedsføring og innholdsmarkedsføring. Det er også et pluss om du har erfaring med foto eller video.
  • Liker å jobbe med andre mennesker, kommuniserer godt og stødig både i team og ut mot kunder
  • Er fleksibel og tåler et høyt tempo.

Dersom tanken om å være med på å bygge videre på fremtidas kommersielle produkter i Adresseavisen virker spennende, så håper vi du sender oss en søknad. Søkere må kunne vise til arbeidsprøver. Søknader blir behandlet fortløpende.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med kollegaer som er stolte av sin arbeidsgiver og det vi får til sammen. Adresseavisen ønsker mangfold blant våre ansatte, og oppfordrer mennesker med ulik bakgrunn, funksjonalitet og kompetanse til å søke.

Sted: Ferjemannsveien 10, 7042 Trondheim

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon stillingen kan du kontakte:

  • Christian Ingebrigtsen, senior bedriftsrådgiver i Avantas, tlf 47462547

SØK HER

Powered by Labrador CMS