STILLING LEDIG:

LO Media søker frontend-utvikler med designkompetanse

Vil du være med på å lage spennende nyhetsinnhold på nett? LO Media søker frontend-utvikler med god designforståelse til nyoppretta stilling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 20. februar

Om arbeidsgiver

LO Media er en mediestiftelse med 75 ansatte, stiftet av LO og forbundene i LO. LO Media er et av landets største fagbladmiljøer og utgir 14 medlemsblader med tilhørende digitale utgaver, nyhetsbrev og nettsider.

FriFagbevegelse.no er det felles nettstedet for alle publikasjonene. FriFagbevegelse er i sterk vekst, og målet er at nettstedet skal være landets ledende formidler av nyheter og debatt om arbeidsliv.

LO Media er Norges største miljø for arbeidslivsjournalistikk, og et av landets ledende fagbladmiljøer. Vår journalistikk når daglig bredt ut gjennom FriFagbevegelse.no. Målet vårt er å være det foretrukne nettstedet for nyheter, debatt, analyser og bakgrunnsstoff fra arbeidslivet og fagbevegelsen. I tillegg til nettsida er nyhetsbrev, sosiale medier, e-magasin og podkast viktige digitale kanaler for oss.

Hva skal du gjøre hos oss?

Vi søker en frontend-utvikler som kan være med å lage spennende nyhetsinnhold på nett, som interaktiv grafikk, applikasjoner og digital historiefortelling. Hos oss vil du inngå i et redaksjonelt miljø og jobbe sammen med journalister, redaktører og grafikere for å presentere journalistikk best mulig på våre digitale flater. Du skal være med å jobbe fram nye måter å fortelle historier og formidle nyheter på digitalt, og kommer til å jobbe både med enkeltstående reportasjer og med å utvikle nye løsninger som kan brukes av alle. Hos oss vil du få mulighet til å forme din egen arbeidshverdag og samtidig jobbe sammen med et stort redaksjonelt miljø.

Siden jobben i stor grad handler om ulike former for presentasjon på nett, ønsker vi oss en allsidig utvikler som også har designkompetanse, og som kan bidra i hele prosessen fra idé til publisering. Har du erfaring fra redaksjonelt arbeid, er det en fordel, men det er ikke noe krav.

Vi ønsker at du

• har god kjennskap til HTML, CSS og Javascript

• gjerne har erfaring med GIT, NPM og moderne Javascript-rammeverk.

• har god designforståelse og gjerne erfaring med nett-animasjon (f.eks. CSS-animasjon, GSAP, three.js)

• er god på å jobbe i team

• gjerne har redaksjonell erfaring, men det er ikke et krav

Vi tror at du er nysgjerrig på teknologi, liker å lære nye ting, og gjerne utforsker nye programmeringsspråk, verktøy og rammeverk. Du bør være selvgående, men samtidig trives med samarbeid.

Hva kan vi tilby?

Hos oss vil du få store muligheter til å lære nye ting og utvikle deg. Du får rom for å leke og eksperimentere, og du vil jobbe med et spennende fagfelt som når bredt ut.

LO Media holder til i moderne lokaler i Oslo sentrum. Vi har ordna arbeidsforhold, konkurransedyktige lønnsbetingelser og et godt arbeidsmiljø. Som ansatt i LO Media får du gode forsikringsordninger, en gunstig pensjonsavtale og gode velferdsordninger.

Vi ønsker å speile mangfoldet i befolkninga i rekrutteringa vår. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke ledige stillinger uansett kjønn, alder, funksjonshemning og flerkulturell bakgrunn eller om du har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet.

Kontaktinformasjon

Lurer du på noe?

  • Morten Hansen, leder for redaksjonsklubben i Norsk Journalistlag, tlf: 913 75 901 / e-post: [email protected]

Send søknad med arbeidsprøver til [email protected]

Aktuelle kandidater kan bli kontaktet fortløpende.

Powered by Labrador CMS