STILLING LEDIG:

Amedia søker direktør plattform og annonse­teknologi

Er du klar for utfordringen som vår direktør for plattform og annonseteknologi?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede ilokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokalemarkedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårtsamfunnsoppdrag i alle lokalsamfunn hvor Amedia er til stede. Amedia har 90 norske lokalaviser og digitalriksavis. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder.

Amedia Salg og Marked AS har salgsansvaret for all nasjonal reklameomsetning samt oppfølgingsansvaret forlokal reklameomsetning i Amedia-konsernet. Dette innebærer blant annet ansvaret for reklamesamkjøringenAmedia Marked, som er landets største samkjøring av lokale medier. Totalt når samkjøringen over 2,2 millioner nordmenn hver eneste dag. Av disse er hele 1,75 millioner digitale lesere og brukere.

Amedia Salg og Marked søker Direktør for plattform og annonseteknologi. Som direktør for et meget sentralt og viktig område innenfor annonse i Amedia skal du, sammen med et kompetent team, bidra til økt fokus på blant annet programmatisk salg, sørge for at våre annonseprodukter er optimalt tilrettelagt for salg, og med den rette teknologien sikre at våre produkter er de kommersielt mest effektive i markedet.

Ambisjonen er å skape digital vekst på Norges mest attraktive annonseplass gjennom annonseteknologi og god effektdokumentasjon basert på data og innsikt fra våre redaksjonelle produkter. Programmatisk salg er i sterk vekst hos oss og som leder for dette området, vil du tilrettelegge for og videreutvikle det programmatiske rigget, både nasjonalt og lokalt. Innenfor stillingen/området har du overordnet ansvar for alt programmatisk salg, men også et delansvar for hele det digitale annonsesalget i tett samarbeid med salgsteamene. Avdelingen du får ansvar for er delt inn i tre områder med et team på data, yield og programmatisk, et team med AdOps og et tredje på annonseteknologi. Personalansvar.

Arbeidsoppgaver

• Kommersielt og helhetlig ansvar for konsernets digitale varelager, herunder utarbeidelse av programmatisk- og yieldstrategi i Amedia.

• Aktivt søke, legge til rette og optimalisere mellom direkte- og programmatisk salg

• Håndtere prising og varelager-optimalisering

• Aktivt søke å optimalisere de mest effektive målgruppesegmentene

• Eier av annonseserver-teknologien

• Opprettholde en forretningsmessig tilnærming til teknologi, prising og allokering samt teste og prioritere verktøy og plattform ved behov

• Lede forhandlinger med plattform-/verktøyleverandører

• Være oppdatert på reguleringer i bransjen og ha ansvar for at leverandører/partnere/løsninger oppfyller krav til sikkerhet, personvern og de rammene vi til enhver tid skal holde oss innenfor.

• Du vil rapportere til konserndirektør og være en del av ledergruppen i Amedia Salg og Marked

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Vi ser for oss at du har utdanning innenfor feltene teknologi, finans eller økonomi, samtidig som du har en kommersiell tankegang. Vi ønsker at du har lederfaring fra kommersiell virksomhet og innehar høy strategisk og kommersiell kompetanse. For å lykkes i denne stillingen, må du være analytisk og strukturert i din arbeidsform og ha høy gjennomføringsevne. Videre tenker vi at du er løsningsorientert, initiativrik og liker å utfordre. Du er opptatt av tverrfaglighet og samarbeid, er tydelig på kommunikasjon og ikke minst er du resultatorientert. Erfaring fra kontinuerlig effektivisering og endringsledelse er en klar fordel.

Vi tilbyr:

Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende og variert lederrolle i et ambisiøst selskap i en meget spennende mediebransje. Miljøet er preget av hyggelige og engasjerte kollegaer og en uformell tone. Selskapet holder til i moderne og trivelig lokaler i Akersgata.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS