STILLING LEDIG:

NRK søker prosjektleder i Kulturavdelingen

Vi søker en kreativ, engasjert og strategisk prosjektleder med bred TV-erfaring til KORK- og musikkenheten

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 29. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkaster-oppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Som prosjektleder i Kulturavdelingen vil du utvikle og drive våre store TV-eventer og konsertproduksjoner, et utvalg radioprogrammer, samt jobbe mot nettpublisering. Du skal videreutvikle eksisterende produksjoner, men også bidra til å utvikle nye og spennende prosjekter for alle eksisterende og fremtidige plattformer.

Vi ser etter deg som har mye erfaring med TV-produksjon (særlig store event- og flerkameraproduksjoner), bred musikkinteresse og god kjennskap til et spekter av musikksjangre. Du bør ha ledererfaring og utdanning innen journalistikk eller TV-produksjon. Arbeidserfaring kan veie opp for manglende formell utdannelse.

Du jobber godt med publiseringsplaner og du evner å tenke nytt for å spre Kulturinnholdet til hele landet. Sammen med redaksjonsledere og produksjonsledere sørger du for riktige kalkyler og riktig bemanning i prosjektene, du holder fremdrift og fokus og sikrer høy produksjonskvalitet på både innhold, lyd og bilde.

Du har stor arbeidskapasitet og liker at det skjer mye på en gang. Du trives med å ha ansvar for flere prosjekter parallelt.

Du er en dreven arbeidsleder og har stort fokus på godt arbeidsmiljø og god kommunikasjon.

Du motiverer og engasjerer kollegaer og setter fokus på innovasjon.

Som person er du kreativ og nyskapende, strategisk og strukturert, glad i forandring og utvikling. Du er blid og omgjengelig, men tydelig og ambisiøs.

Du jobber selvstendig, men har særlig gode evner til samarbeid, både på tvers i Kulturavdelingen, ellers i NRK, og mot det eksterne miljøet. Et stort nettverk i medie- og kulturlivet og i musikkbransjen vil være en fordel.

Dette er en fast stilling som journalist i Kulturavdelingen, med funksjon som Prosjektleder i KORK- og musikkenheten.

Som ansatt i Kulturavdelingen vil du møte et sterkt fagmiljø innenfor kultur og musikk. Du vil få varierte oppgaver og du vil jobbe i en bedrift i endring og utvikling.

Hos NRK finner du stort mangfold, både faglig, kulturelt og sosialt. Det arrangeres flere faglige samlinger, som innovasjonsdager, fagdag, pitche-dager, førpremierer, seminarer og konferanser, der vi høster og deler kunnskap og diskuterer fag. Vi har også mange ulike bedriftslag og treningsrom. Hos NRK får du være med på et spennende og viktig samfunnsoppdrag, du får jobbe sammen med svært dyktige medarbeidere og ledere, og ta del i fellesskapet i et godt og kreativt arbeidsmiljø.

NRK er for alle, og en viktig del av oppdraget er å bidra til en inkluderende og nysgjerrig Norge. For å få til dette trenger vi et mangfold av perspektiver. Vi oppfordrer deg med flerkulturell kompetanse, enten i form av språk, nettverk eller perspektiv, til å søke.

Kontaktinformasjon

SØK HER

Powered by Labrador CMS