STILLING LEDIG:

Mentor Medier søker utviklings­direktør

Vil du være med å bidra til at Mentor Medier når ut med verdiorientert og meningsbærende innhold til flere?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 07. august

Om arbeidsgiver

Mentor Medier er et mediekonsern med selskaper i Norge og Sverige. I Norge inngår avisene Vårt Land, Dagsavisen, Morgenbladet og Klar Tale. Dagsavisen gir i tillegg ut lokale utgaver under egne merkenavn i Rogaland, Fredrikstad, Drammen og Moss. I Sverige inngår avisen Dagen. Utenom de publisistiske selskapene, er Mediaconnect en sentral leverandør av abonnementssystem, kundesenter- og transporttjenester. Konsernet har en omsetning på ca 550 millioner kroner og har ca 280 ansatte. Mentor Mediers hovedkontor er lokalisert sentralt i Oslo sentrum.

Vi satser på publisistisk kvalitet og mangfold, og at innholdet skal nå ut til eksisterende og nye lesere på ulike plattformer og i ulike kanaler. For at våre publikasjoner skal lykkes i en digital medievirkelighet har vi investert i nye plattformer og teknologi. Vi har høye ambisjoner for vår digitale utvikling, og søker nå etter en utviklingsdirektør som blir en nøkkelspiller til ytterligere digitalisering og vekst.

Utviklingsdirektøren skal realisere Mentor Mediers teknologi- og IT-strategi, og videreutvikle hvordan konsernet jobber med data, analyse og innsikt. Hver enkelt av våre merkevarer har egne behov, men jobber på en felles plattform. Som utviklingsdirektør er det viktig at du er i stand til å drive frem gode prosesser for å sikre mest mulig utviklingskraft i felles løsninger.

Du bør ha bransjeforståelse og forstå hvordan teknologien skal bidra til en best mulig kundeopplevelse for abonnentene. Rollen jobber tett med våre ulike publikasjoner.

Den rette kandidaten har erfaring fra utviklings- og/eller analyseavdeling og evner å lede teknologisk drevne endrings- og innovasjonsprosjekter. Konsern- og matriseerfaring er en fordel, og du må ha solid forståelse for det organisatoriske samspillet. Du er en god relasjons- og teambygger med evner til samarbeid på tvers. Som leder er du strukturert og tydelig, samt handlekraftig med sterk gjennomføringsevne.

Du må forstå forholdet mellom journalistikk, samfunnsoppdraget og den forretningsmessige utviklingen av Mentor Medier. Vi tilbyr sentral plassering i Oslo sentrum med stor fleksibilitet, et skandinavisk miljø og konkurransedyktige betingelser.

Utviklingsdirektøren inngår i konsernledelsen i Mentor Medier og rapporterer til konsernsjef.

Kontaktinformasjon

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Visindi:

  • Mads Yngve Storvik, tlf: 900 45 079,
  • Rune Hope, tlf: 450 75 000
  • Raluca Rohatin, tlf: 900 72 459

Søknad med CV sendes snarest og senest innen 7. august 2022.

SØK HER

Powered by Labrador CMS