STILLING LEDIG:

Ringerikes Blad søker journalist

Vi søker en nyhetsjournalist som kan lage både kjappe nyhetssaker, og saker som går i dybden.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Hønefoss

Søknadsfrist: 31. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Ringerikes Blad er et offensivt mediehus med 18 dyktige medarbeidere og 25.000 lesere. Vi har store ambisjoner på tekst. foto, lyd og levende bilder.

Ringerikes Blad dekker vekstregionen Ringeriksregionen, med kommunene Jevnaker, Hole og Ringerike. Ringerikes Blad eies av Amedia, som igjen eies av Amediastiftelsen.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge.

Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Du blir omgitt av hyggelige kollegaer som er rause med å dele sin kunnskap om lokalmiljøet. Du vil få prøve deg på flere stoffområder og være med på å lage nære, nyttige - og kanskje til og med underholdende saker innimellom.

I jobben vil du også få jobbe som frontsjef i turnus, og i denne funksjonen har du en viktig jobb for å sikre at leserne får siste nytt.

Vi søker deg som:

  • Er sulten, er god til å fortelle og idérik i jakten på de gode historiene
  • Elsker å formidle historiene som folk snakker om rundt middagsbordet
  • Brenner for lokalsamfunn og lokaljournalistikk
  • Jakter gjerne på avsløringer, men også de små kjappe nyhetene

Ringerikes Blad er en del av Amedia, som tilbyr gode muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling.

Du kan se fram mot en variert arbeidsdag i en offensiv, utviklingsorientert og digital redaksjon.

Vi ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen som speiler befolkningen. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke.

Vi håper du ble nysgjerrig, og håper å høre fra deg! Send oss en søknad med CV - og gjerne arbeidsprøver!

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS