STILLING LEDIG:

Vestby Avis redaksjon

Vestby Avis søker journalist i fast stilling

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Antall stillinger: 1

Arbeidssted: Vestby

Søknadsfrist: 31. mai

Om arbeidsgiver:

Vestby avis logo

Vestby Avis dekker Vestby kommune med 18.000 innbyggere. Vestby Avis har 3000 abonnenter og leverer gode resultater. Vestby Avis eies av Amedia-konsernet.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vestby Avis’ lille, men sterke redaksjon trenger en ny, god kollega. 

Vi leter etter deg som er samfunnsengasjert, nysgjerrig på folk og som alltid er på leting etter gode saker som berører og avslører, og som vet hvordan, og hvor, man skal finne disse sakene.

Som journalist i Vestby Avis må du jobbe målbevisst mot å være tett på innbyggernes hverdag, forstå informasjonsbehovet deres og videreformidle til leserne våre hvordan avgjørelser og hendelser påvirker dem. 

Vi tror dessuten du har en spirende leder i deg, da personen vi er ute etter vil vikariere for ansvarlig redaktør i ferier. 

Derfor er det viktig at du har sikker vurderingsevne og solid presseetisk forståelse. 

Vi søker deg som:

  • Har journalistutdanning eller relevant erfaring
  • Er idérik, vet hva en god nyhetssak er og raskt finner de beste nyhetspoengene
  • Er språksikker og trygg på presseetikken
  • Viser engasjement, har godt humør og er opptatt av læring og utvikling
  • Vet hvordan vi kan nå yngre lesere

Vi kan tilby en variert arbeidshverdag i en digital redaksjon med dedikerte og dyktige kollegaer, som villig deler av sin kunnskap. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet og et sterkt samspill.

Som ansatt i Vestby Avis blir du en del av Amedia-konsernet og dermed en del av et faglig fellesskap som jobber innsiktsbasert. Hos oss vil du få gode muligheter til å lære mye. 

Og på fredager står det ofte noe godt på bordet. 

Stillingen inngår i turnusen vår med faste kvelds- og helgevakter. Du må ha førerkort for personbil.

Søknadsfristen er 31. mai, men vi vurderer kandidater fortløpende. 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS