STILLING LEDIG:

Strandbuen søker ansvarlig redaktør og daglig leder

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Jørpeland

Søknadsfrist: 31. mai

Om arbeidsgiver:

Strandbuen er den ledende formidleren av nyheter og gode historier om mennesker som bor eller har tilknytning til Strand, Hjelmeland og Forsand. Avisa setter sin stolthet i å levere relevant og nær journalistikk. Strandbuen har 5.125 abonnenter og teller 6 årsverk. Strandbuen er en del av Amedia, som daglig når mer enn 2 millioner lesere gjennom alle sine publikasjoner.

Om rekrutteringsbyrået:

FRAM logo

FRAM er spesialister på rekruttering av ledere og fagspesialister innen media, kommunikasjon, samfunnsliv. FRAM ble etablert i 2023 av Bård Idås og Ann Mari Nygjerde. Begge er erfarne rekrutteringsrådgivere med bakgrunn fra ledelse og journalistikk. I tillegg til komplette rekrutteringsprosesser, leverer FRAM rådgivningstjenester. Vi hjelper folk og organisasjoner som ønsker positiv endring FRAM.

I Strandbuen arbeider vi hver dag med å være best på nyheter og hendelser i Strand, Hjelmeland og Forsand. Nå søker vi en dyktig redaktør til å lede og videreutvikle avisa. Er det deg?

Som ansvarlig redaktør vil du ha ansvar for å sette en tydelig retning for avisa og lede redaksjonen mot suksess. Du vil lede fem redaksjonelle medarbeidere, og vil i stor grad selv delta i den daglige nyhetsproduksjonen. Strandbuen har store vekstambisjoner og skal fortsette å øke antallet digitale abonnenter. Vi ser etter et digitalt nyhetshode med gode lederegenskaper, og som ønsker å utvikle redaksjonen sammen med en motivert stab. Det er viktig at du har interesse for de gode lokale nyhetssakene, og ønsker å sette dagsorden.

Om stillingen

Vi ønsker at Strandbuen skal styrke sin posisjon som en ledende digital nyhetsformidler i området. Vi søker en leder som er en pådriver for utvikling og vekst. Konkret innebærer stillingen blant annet følgende ansvar:

  • Overordnet publisistisk ansvar
  • Som daglig leder helhetlig ansvar for hele virksomheten
  • Leder- og resultatansvar med ansvar for bedriftens økonomi, løpende drift og utvikling
  • Ansvar for å gjennomføre vedtatt strategi

Hvem ser vi etter?

Vi vil at du skal lykkes og trives i rollen hos oss, og tror at rette kandidat har redaksjonell ledererfaring og god presseetisk innsikt. Vi ser etter deg som trives med å ta plass som redaktør og leder i organisasjonen. Videre er du en god kulturbygger og er resultatorientert. For medarbeiderene dine er du en god sparringspartner og evne til å inspirere og sette retning. For oss er det viktig at du er god på å ta vare på, utvikle og bygge team. Det er fordelaktig om du har lokalkunnskap.

Hva kan vi tilby?

Vi tilbyr en viktig lokalavis med klare ambisjoner om digital vekst. Vi er en dedikert og kompetent redaksjon som elsker å være tett på leserne med lokale og relevante historier som berører. I Strandbuen skal det være gøy å gå på jobb, både faglig og sosialt. Vi er opptatt av å skape en arbeidsplass der alle trives. Vi har mediekonsernet Amedia i ryggen, og du kan dermed støtte deg på det beste ledelses- og utviklingsmiljøet i bransjen.

Kontaktinformasjon

Ønsker du å vite mer? Ta gjerne kontakt med rådgivere i FRAM for en uforpliktende prat om stillingen. Stillingen rapporterer til styreleder Ole Morten Ona Ringdal.

SØK HER

.

Om Amedia

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her. Podcast om Amedia og mediebransjen i Norge her.

Powered by Labrador CMS