STILLING LEDIG:

Software,Designer,Discussing,A,New,Project,With,His,Client,On the phone

Hitra-Frøya søker journalist

- 100% fast stilling

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Hitra og Frøya

Søknadsfrist: 2. april

Om arbeidsgiver

Hitra-Frøya logo

Hitra-Frøya er blant landets fremste hva gjelder digital modenhet og dekningsgrad hos mindre mediehus. Vi har høy daglig lesing og abonnementsvekst. Mediehuset har ca. 4.500 abonnenter, og i snitt 8.000 digitale brukere per dag. Vår redaksjon består av seks personer.

Vår journalistikk har flere ganger vunnet priser i Trøndelag og i Polaris Media, som er et av landets ledende mediekonsern.

Hitra- og Frøya-regionen regnes som en av landets mest ekspansive næringsområder med stor grad av innflytting fra Norge og verden, og vi har mye vill og vakker natur for opplevelser og rekreasjon.

Hitra-Frøya er den viktigste kanalen for nyheter i øyregionen Hitra og Frøya. Nå er vi på jakt etter en pågående og kreativ journalist som skal jobbe ut fra vårt hovedkontor, Mediehuset Hitra-Frøya. Vi trenger en person som har egne ideer til nyhetssaker og som også liker å jobbe med kjappe nyheter.

Hos oss kan du regne med å få mange utfordringer innenfor alle stoffkategorier. Vi er et team som jobber for å gjøre hverandre best mulig. Vi utforsker nye måter å formidle journalistikken på og lage journalistikk som betyr noe for hverdagen til folk.

Du må disponere egen bil og kunne jobbe i en helgeturnus (hver 5. helg). For øvrig løser vi døgnberedskap gjennom godt redaksjonelt samarbeid med våre søsteraviser.

Ønsket oppstart er snarest mulig.

Kvalifikasjoner:

  • Journalistisk erfaring og nyhetsteft

Personlige egenskaper:

  • Vi regner med at du er selvstending, idérik, har pågangsmot og kan jobbe i et hektisk miljø.
  • Vi oppfordrer søkere med minoritetsbakrunn til å søke.

Søknadsfrist: 2. april

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med: 

Søknad leveres til lena.jorgensen@hitra-froya.no

Powered by Labrador CMS