STILLING LEDIG:

Rørosnytt søker nyhetsjournalist

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Røros

Søknadsfrist: 26. februar

Om arbeidsgiver

Rørosnytt er en lokal nettavis med Røros kommune som dekningsområdet. Vi er en fremoverlent redaksjon der ideene er mange og latteren sitter løst. Vi ser framover, og skal skape mye spennende de kommende årene.

Rørosnytt er i vekst og har mange spennende prosjekter på trappene. Vi vil derfor styrke redaksjonen med en nyhetsjournalist. Store muligheter for riktig person.

Vil du være en del av en framoverlent redaksjon og en nyhetsformidler med store visjoner og planer, ta kontakt for å høre mer.

Hvem er du?

Du er en samfunnsengasjert og positiv journalist som:

  • Følger med i nyhets- og aktualitetsbildet og kan legge frem relevante ideer i redaksjonen, har god arbeidskapasitet og arbeider målrettet.
  • Kan multitaske, og skrive både for magasin, nett og ta gode bilder.
  • Elsker å snakke med folk og ta tempen på lokalmiljøet, regionen og landsdelen for å formidle hverdagen best mulig.
  • Kan oppdatere sosiale medier og bidra i utviklingen av våre plattformer, planlegge arbeidshverdagen og veksle mellom arbeidsoppgaver og medier i løpet av arbeidsuken.

Du har helst utdanning innen journalistikk eller medierelaterte fag, men dokumentert, relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende fagrettet utdanning.

Hvem er vi?

Vi er en dedikert nyhetsredaksjon som presenterer både nyheter, reportasjer, historisk stoff og mye mer. I tillegg til å drifte nettavis utgir vi en rekke magasiner gjennom året, og har flere utviklingsprosjekter på gang som skal skape ytterligere vekst, og mer bredde i mediemangfoldet og en enda bedre arbeidsplass. Vi er en fremoverlent redaksjon der ideene er mange og latteren sitter løst. Vi ser framover, og skal skape mye spennende de kommende årene.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om stillingen kontakt:


Søknad og CV sendes til: [email protected]

Powered by Labrador CMS