STILLING LEDIG:

Ås avis søker journalist

Vi er på jakt etter en idérik og ambisiøs journalist, som alltid er på leting etter gode saker som berører og avslører, og som vet hvordan man skal finne disse sakene.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Ski

Søknadsfrist: 21. februar

Om arbeidsgiver

Ås Avis dekker Ås kommune med rundt 20.000 innbyggere. Avisen har per i dag rundt 2000 abonnenter, med et stort potensiale for vekst de nærmeste årene. Ås Avis eies av Amedia-konsernet og holder til i redaksjonsfelleskap med Østlandets Blad i Ski.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.

Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Dette er en unik mulighet, både for deg som har noen års erfaring innen journalistikken, men også for deg som er nyutdannet - det viktige for oss er at du vil være med på å utvikle avisa videre. Vi tror den rette kandidaten ser verdien av en lokalavis som er tett på innbyggernes hverdag, er opptatt av å tolke og forstå innbyggernes behov og vil gjøre sitt for å bidra til at Ås Avis skal være førstevalget til nyheter i Ås.

Vi søker deg som

  • Vet hva en god nyhetssak er og raskt finner de beste nyhetspoengene
  • Er språksikker og trygg på presseetikken
  • Viser engasjement, har godt humør og som er opptatt av læring og utvikling
  • Vet hvordan vi kan nå yngre lesere

Stillingen inngår i turnusen vår og du må ha førerkort. Vi kan tilby en variert arbeidshverdag i en digital redaksjon hvor du vil få gode muligheter til å lære mye og få tildelt ansvar. Som ansatt i Ås Avis blir du en del av Amedia-konsernet og dermed en del av et faglig fellesskap som jobber innsiktsbasert.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Amedia? Les mer her

Kontaktinformasjon:

  • Henrik Christie, redaktør, tlf: 922 84 745

SØK HER

Powered by Labrador CMS