STILLING LEDIG:

Watch Media søker journalister til EnergiWatch og FinansWatch!

Vil du bli en del av Norges raskest voksende næringslivsredaksjon?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 20. september 

Antall stillinger: 2

Om arbeidsgiver

Watch Media eies av Danmarks største avishus, JP/Politikens Hus, som står bak aviser som Politiken, Jyllands-Posten og Ekstra Bladet. Konsernet eier også nyhetsbyrået Marketwire og halvparten av næringslivsavisen Børsen. Dessuten har konsernet eget forlag, og har nylig kjøpt opp norske Kagge Forlag. I Danmark driver Watch Media totalt 16 forskjellige bransjemedier, til sammen utgjør de Danmarks største næringslivsredaksjon. Vi etablerte oss i Norge i 2020, og er også på plass i Tyskland. I Norge har vi så langt etablert fem nettaviser: EnergiWatch, FinansWatch, EiendomsWatch, MedWatch og AdvokatWatch. Mediene våre er abonnementsfinansierte, og det stiller høye krav til kvalitet og troverdighet kombinert med den hastigheten og produktiviteten som en nettavis krever. Vi gir våre lesere en rask oversikt over de viktigste historiene i bransjen, og vi utvikler våre egne historier og selvstendige vinklinger på sakene som har størst betydning i de bransjene vi dekker. Redaksjonen jobber fra vårt kontor sentralt i Oslo sentrum.

Kjenner du allerede finansbransjen eller energibransjen godt, eller har du lyst til å bli kjent med en av disse viktige bransjene? Da kan du være en av journalistene vi nå er på jakt etter.

Som journalist hos oss blir du en del av redaksjonen til Watch Media. De siste årene har vi lansert fem bransjeaviser og flere er på vei. Sammen utgjør vi nå Norges raskest voksende næringslivsredaksjon.

Våre journalisters jobb er å følge en spesifikk bransje over tid. Journalistene får god anledning til å bygge og pleie et kildenettverk som sikrer dem en unik tilgang på informasjon fra bransjene de dekker. Vi tror på verdien av spesialisering, og vi mener at det er viktigere å være virkelig god på noe, enn OK på alt.

Litt om stillingene

 • Redaksjonene setter dagsorden med egensaker om bedrifter og nøkkelpersoner i bransjen, og vi gir våre lesere et overblikk over nyhetsbildet i bransjen.
 • Vi driver næringslivsjournalistikk, og vi er særlig opptatt av verdiskapningen og konkurransen mellom aktørene i bransjen.
 • Våre journalister følger bransjene tett, men jobber fritt og uavhengig. Vi har ingen bindinger til bransjene vi dekker.
 • Begge redaksjonene består av en redaktør og fire journalister. Ansvaret som vaktsjef går på omgang blant alle redaksjonens medlemmer.

Hva vi ser etter

 • Vi ser både etter erfarne journalister og unge talenter. Vi trenger begge deler i vår redaksjon.
 • Du bør kunne jobbe systematisk, men også kreativt, for å få frem de beste sakene fra bransjen.
 • Du vil få mye ansvar for hvordan du løser dine arbeidsoppgaver, og vi trenger journalister som kan jobbe selvstendig. Samtidig er det viktig at du trives med å jobbe i et team der alle kan hjelpe hverandre.

Hva vi tilbyr

 • Du kan bli med på laget i en bedrift i sterk vekst, og du vil få god anledning til å påvirke produktet.
 • En faglig utfordrende jobb med en unik mulighet til å fordype deg i en av Norges viktigste bransjer.
 • Gode karrieremuligheter i et selskap med tydelige vekstambisjoner.
 • God balanse mellom jobb og fritid.
 • Arbeidsplass i lyse og moderne kontorer, sentralt i Oslo sentrum.
 • Konkurransedyktige betingelser.

I tillegg til disse to stillingene er vi også på jakt etter gode journalister til nye, kommende lanseringer. Ta gjerne også kontakt hvis du generelt er nysgjerrig på en jobb hos oss.

Kontaktinformasjon 

Har du spørsmål om stillingene, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i FRAM. 

  Søknader behandles fortløpende.

SØK HER 

Powered by Labrador CMS