STILLING LEDIG:

Watch Media søker journalister og redaktører til eksisterende og nye satsinger

Norges raskest voksende næringslivsredaksjon søker flere medarbeidere!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Watch Media er en del av JP/Politikens Hus - Danmarks største avishus. Konsernet gir blant annet ut Jyllands-Posten, Politiken og Ekstra Bladet. Selskapet eier også nyhetsbyrået Marketwire og halvparten av næringslivsavisen Børsen. De siste ti årene har Watch Media hatt suksess med å lansere en rekke digitale bransjemedia i dansk næringsliv. Selskapet satser nå også i Norge og Tyskland. Watch Media har kontorer i København, Aarhus, Oslo, Frankfurt, Brussel og New York. I Norge har vi så langt etablert fem nettaviser: FinansWatch, EnergiWatch, EiendomsWatch, AdvokatWatch og MedWatch. Vi har i tillegg etablert en norsk avdeling av vår internasjonale nettavis ShippingWatch.

Om rekrutteringsbyrået:

FRAM logo

FRAM er spesialister på rekruttering av ledere og fagspesialister innen media, kommunikasjon, samfunnsliv. FRAM ble etablert i 2023 av Bård Idås og Ann Mari Nygjerde. Begge er erfarne rekrutteringsrådgivere med bakgrunn fra ledelse og journalistikk. I tillegg til komplette rekrutteringsprosesser, leverer FRAM rådgivningstjenester. Vi hjelper folk og organisasjoner som ønsker positiv endring FRAM.

Ønsker du en nøkkelrolle i et mediehus i vekst? Da bør du lese videre! Watch Media har de siste årene lansert EnergiWatch, FinansWatch, EiendomsWatch, AdvokatWatch og MedWatch i Norge. Nå søker vi flere redaktører og journalister.

Watch Media er historien om en journalistisk startup, som i løpet av et tiår har vokst til et ledende digitalt medieselskap, basert på kvalitetsjournalistikk og med nettaviser i flere land. Vi er et hurtigvoksende nyhetsmedie for bedrifter og beslutningstakere, og er en del av JP/Politikens Hus, som har den mest omfattende næringslivsredaksjonen i Europa. Siden 2010 har Watch Media lansert 17 digitale bransjemedier som dekker dansk næringsliv. I Norge startet Watch Media satsingen i Norge i april 2020. Denne ferden har akkurat startet, og nå kan du bli del av vårt team og skrive historien sammen med oss i Norge.

Watch Media skriver nyhetsartikler, dekker selskaper og sentrale personer i Norges viktigste bransjer. Våre redaksjoner jobber daglig for at dekningen skal være relevant for våre målgrupper i næringslivet. Journalistene i Watch Media overvåker nyhetsbildet og setter selv dagsorden med egensaker. Nyhetsdekningen er bred og omfatter både store og små aktører, regulering og lovgivning, trender og innovasjon. Ved å følge aktørene over tid får journalistene anledning til å bygge og pleie et kildenettverk som sikrer dem en unik tilgang på informasjon. Watch Medias medarbeidere følger bransjene tett, men jobber fritt og uavhengig. Journalistene og redaktørene jobber i team og vi trenger gode lagspillere.

Watch Media er på jakt etter redaksjonelle medarbeidere med blikk for gode nyheter og teft for unike vinklinger. Vi søker journalister til eksisterende redaksjoner og til nye prosjekter. Dersom du kan tenke deg å ta ansvaret som redaktør, hører vi også gjerne fra deg!

Hvem vi ser etter:

  • Vi ser både etter erfarne medarbeidere og unge talenter. Vi trenger begge deler.
  • Du bør kunne jobbe systematisk, men også kreativt, for å få frem de beste sakene i bransjen.
  • Du vil få mye ansvar for hvordan du løser dine arbeidsoppgaver, og vi trenger medarbeidere som kan jobbe selvstendig. Samtidig er det viktig at du trives med å jobbe i et team der alle kan hjelpe hverandre.

Watch Medias løfte til deg:

Du får muligheten til å jobbe i et mediehus med store ambisjoner. Du kan bli med på laget i en oppstartsbedrift som er i en spennende vekstfase, og du vil få god anledning til å påvirke. Du vil få en faglig utfordrende jobb med en unik mulighet til å fordype deg i en av Norges viktigste bransjer. I tillegg får du gode karrieremuligheter i et selskap med tydelige vekstambisjoner. I redaksjonen jobber det både unge talenter og erfarne journalister med variert bakgrunn.

Videre vil en stilling i WatchMedia være rett for deg, om du er opptatt av:

  • Å jobbe i bedrift med en uformell og inkluderende kultur for alle har ønske om å lage næringslivsjournalistikk på en ny måte
  • En arbeidsplass som ligger midt i Oslo sentrum
  • God balanse mellom jobb og fritid
  • Konkurransedyktige betingelser

Kontaktinformasjon

Ønsker du å vite mer? Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i FRAM for en uforpliktende prat!

SØK HER

.

Powered by Labrador CMS