STILLING LEDIG:

TV 2 søker etter kjendisjournalister

TV 2 etablerer en ny redaksjon som skal vinne kampen om kjendisnyhetene på tekst og video. Derfor søker vi etter journalister til faste stillinger som skal løfte kjendisdekningen vår.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 09. april

Om arbeidsgiver:

tv 2 logo

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster.  Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

Vi søker etter journalister til ulike roller. Merk i søknaden hvilken rolle du primært søker på. 

Kjendisjournalister i turnus

Rollene innebærer kvelds- og helgearbeid. Du vil jobbe med breaking news, rød løper og løpende og dagsordensettende nyheter på video og tekst. I tillegg vil du jobbe med egenjournalistikk på kjendisene folk er opptatt av. 

 

Kjendisjournalist med reportasjelederansvar

Denne rollen vil i hovedsak jobbe med egenjournalistikk og egne vrier på de store snakkisene. Også her på video og tekst. Du har i tillegg et reportasjelederansvar for kjendisdekningen vår, i tett samarbeid med redaksjonssjef.

Vi søker også tilkallingsvikarer. 

Vi ser etter deg som... 

...har oversikt og interesse for norske og internasjonale kjendiser, kongestoff, store tv-programmer på andre kanaler og de folka nordmenn flest er mest opptatt av til enhver tid – og nye stjerneskudd

...har dokumentert erfaring som journalist innen underholdning og som har vist evne til å rette et kritisk blikk på kjendisers makt, påvirkning og virksomhet

...har dokumentert erfaring med produksjon av digital video/SoMe

...er tabloid og ujålete når det gjelder saksfelt eller prosjekter, er initiativrike og har evnen til å skape snakkiser.

...har dokumentert erfaring med å jobbe med breaking news på digitale plattformer og produksjon av egensaker innenfor kjendissjangeren

...har et godt kildenettverk i underholdningsbransjen

...har erfaring som reportasjeleder i nasjonalt mediehus dersom du søker på rollen som kjendisjournalist med reportasjelederansvar

 

Vi kan tilby... 

...et spennende, sosialt og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger

...muligheten til å jobbe med et saksfelt vi vet veldig mange er opptatt av

...et arbeidssted med utviklingsmuligheter

 

Turnusstillingene innebærer kvelds- og helgevakter.

Vi vil gjennomføre intervjuer fortløpende, så søk gjerne før fristen.

 

Ved spørsmål til stillingen kan du kontakte:

  • Solveig Bådsvik, redaksjonsleder, tlf: 480 52 242
  • Margrethe H. Solheim, klubbleder, tlf: 454 92 227

SØK HER

Powered by Labrador CMS