STILLING LEDIG:

TV 2 søker breakingreportere

TV2.no er blant Norges største nyhetstjenester. Vil du bidra til at vi vokser ytterligere digitalt? Nå søker vi flere breakingreportere til historisk TV 2-satsing.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 1. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Om du vil være med å bygge opp og videreutvikle breaking som eget fagfelt i TV 2, da bør du lese videre! Vi er i gang med en stor oppbemanning for å styrke vår digitale slagkraft. TV 2 søker flere dyktige journalister og digitale innholdshoder som skal jobbe tett med alle innholdsområdene våre: nyheter, sport og norske produksjoner – og med et av landets mest innovative utviklermiljøer. Arbeidssted er Oslo.

TV 2 er et stort univers som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og TV2.no som et nyhetsdrevet nettsted innen alle innholdskategorier. Vi har styrket desken vår, og fortsetter nå også etableringen av en helt ny breaking-desk. Derfor trenger vi nå Norges beste spesialister på «breaking news». Vi er også i gang med en betydelig satsing på sosiale medier, engasjement, digital video og live. Og ikke minst: vi topper det hele med flere journalister innen norske produksjoner, underholdningsområdet, og målrettet journalistikk til unge.

TV 2s enorme innholdsunivers skal løftes ytterligere digitalt, og vi trenger deg med digital kompetanse, journalistisk teft, og ikke minst et brennende engasjement for innhold og formidling. I TV 2 er mulighetene uendelige, utfordringene mange – og du får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folkene i medienorge.

Om jobben

Som breakingreporter vil du ha ansvar for publisering i livesenter og artikler på TV2.no. Målet ditt vil være å sikre at TV 2 er først ute med tekst, foto og levende bilder. Vi har tro på at vi får til dette med faglig dyktige medarbeidere som er engasjerte og som brenner for å skape gode resultater.

Jobben innebærer blant annet følgende ansvar og oppgaver:

 • Overvåke nyhetsbildet gjennom tilgjengelige kanaler
 • Rapportere om og oppdatere livesenter under breakinghendelser på TV2.no
 • Samarbeide tett med desken om å raskest mulig distribuere breakingmeldinger gjennom push, some eller andre kanaler
 • Sikre stoff og samarbeide tett med øvrige plattformer i TV 2
 • Ta imot og publisere breakinginnhold fra øvrige TV 2-reportere i tilfeller hvor det haster å publisere
 • Sikre systematisk oppfølging av breakinghendelser, også etter at den første og mest akutte fasen er over
 • Stillingen innebærer turnus

Hvem ser vi etter?

Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har følgende egenskaper og erfaring:

 • Minst 1 års dokumentert relevant erfaring fra arbeid som reporter på en breakingdesk de siste 1-3 årene
 • God formidlingsevne i et breakingperspektiv
 • Bredt samfunnsengasjement som sikrer forståelsen for hva som er en relevante breaking hendelser for TV 2, spesielt innen nyheter og underholdning
 • Oppdatert på gjeldende presseetikk
 • God samfunnsforståelse
 • Trives når det koker på desken og du er god til å multitaske

Kontaktinformasjon

Interessert? Søk stillingen eller ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen:

SØK HER

Powered by Labrador CMS