STILLING LEDIG:

Tre kollegaer snakker sammen og ser på et bilde

NTB søker vaktsjef foto/video

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 7. juni

Om arbeidsgiver:

NTB er et uavhengig nyhetsbyrå. Vi har i over 150 år vært en sentral aktør i norsk offentlighet. Våre redaksjoner overvåker, sorterer og dekker nasjonale og internasjonale hendelser døgnet rundt. Hver dag leverer NTBs journalister, fotografer og grafikere redaksjonelt innhold til nærmere 200 medier. Samfunnsoppdraget vårt er å gi rask og pålitelig oversikt over de viktigste nyhetene.

Bildearkivet vårt inneholder historiske bilder tilbake til 1800-tallet og representerer Norges visuelle nyhetshukommelse. Med over 300 millioner bilder, videoer og grafikker er vi Nordens største bildebyrå. NTB er i front med innovativ teknologiutvikling for mediemarkedet, som lokaltilpasset robotjournalistikk og mediebank. Vi tilbyr mange ulike språk- og kommunikasjonstjenester til organisasjoner, offentlig sektor og næringslivet, som distribusjon av pressemeldinger, oppdragsfoto og skrivekurs .

NTB holder til i nye prisbelønte lokaler i Pressens hus midt i Oslo sentrum.

NTB har ledig stilling som vaktsjef foto/video. Vi søker deg som er idérik og engasjert. Du har nyhetsteft, kan skille viktig fra ikke fullt så viktig og har solid vurderingsevne.

Som fotovaktsjef er du den operative lederen av NTBs leveranse av visuelt innhold. Du får ansvaret for å prioritere nyhetene og delegere oppgaver. Du vil jobbe i tett samarbeid med fotografer og vaktsjefer i de ulike redaksjonelle avdelingene i NTB.

Rollen er sentral i en av Norges største og viktigste formidlere av visuelt innhold.

Du er trygg og jobber raskt og effektivt med å redigere store bildevolum. Du må være fortrolig med redigeringsprogrammer som Adobe Photoshop, Photo Mechanic og Lightroom. Du har kontroll på bilde- og videoredigeringsprogrammet Final Cut og er fortrolig med videosystemet LiveU og andre løsninger.

Det kreves gode skriftlige og muntlige kunnskaper i norsk og engelsk.

Som vaktsjef foto/video i NTB får du store utviklingsmuligheter og jobber sammen med hyggelige, rykkeglade og støttende kolleger. Vi jobber løpende med kompetanseheving.

Turnus er for tiden tilrettelagt for å jobbe som fotojournalist hver fjerde uke om ønskelig.

Fotovaktsjef går i en deskturnus som innebærer vakter på dagtid, kvelder og i helger.

I NTB får du blant annet:

  • arbeidsplass i splitter nye prisbelønte Pressens hus sentralt i Oslo sentrum

  • tilgang til hytte på Skeikampen og ferieleilighet i Nice i Frankrike

  • bidrag til å dekke treningsutgifter

  • blant de beste pensjonsordningene i mediebransjen

Mangfold er svært viktig for NTB, og målet er å utvide dette.

Kontaktinformasjon

Ytterligere informasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS