STILLING LEDIG:

Ansatte i Nordstrands blad

Nordstrands Blad søker journalist til fast stilling

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, fulltid

Arbeidssted: Nordstrand

Søknadsfrist: 15. februar

Om arbeidsgiver:

Nordstrands Blad logo

Nordstrands Blad er lokalavis for bydelene Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand i Oslo. Avisen har over 6700 abonnenter og er eid av Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Nordstrands Blad er en ambisiøs lokalavis. Nå er vi på jakt etter en journalist som vil bidra til å styrke avisens posisjon på nett og i sosiale medier. 

Vi søker deg som er god til å fortelle historier med nye digitale virkemidler. I tillegg er du samfunnsengasjert, idérik og nysgjerrig. Du jobber raskt og har en utpreget stå på-innstilling. Du har godt språk, bredt journalistisk interessefelt og evner å finne engasjerende og nære historier fra vårt område. Du er spesielt sterk i hvilke saker som engasjerer målgruppen 25-45 på Nordstrand. 

Nordstrands Blad skal skape fellesskap og samhørighet. Vi skal være en vaktbikkje og påpeke svakheter, men samtidig bidra til glede, lokalt engasjement og stolthet. Hos oss får du jobbe med en stor variasjon av stoffområder og du får utvikle deg med alt fra breaking og raske nyhetssaker til feature og graving. 

Journalistene i avisen tenker digitalt først, og vi har ambisiøse mål for å vokse. Det er fint om du har erfaring med videoproduksjon og direktesendinger på nett, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du ikke er redd for å lære nye ting og trives med å kaste deg rundt og snakke med folk.

Vi kan love spennende oppgaver sammen med trivelige kollegaer, som brenner for god lokaljournalistikk. Avisen holder til på Sæter på Nordstrand.

Du bør ha førerkort, men egen bil er ikke nødvendig. De ansatte i Nordstrands Blad går i fast kvelds- og helgeturnus hver 6 uke. 

Vi søker deg som:

 • Alltid er på leting etter gode saker og vet hvordan du finner og presenterer dem
 • Jakter saker som berører, avslører og engasjerer
 • Jobber selvstendig, men trives godt i team
 • Er trygg på sosiale medier og digitale fortellerteknikker
 • Har journalistutdanning, eller annen relevant erfaring
 • Er språksikker og trygg på presseetikken
 • Kjennskap til dekningsområdet er en fordel

Vi kan tilby:

 • Godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
 • En variert arbeidshverdag hvor du kan jobbe med nyhet, feature, graving, some og video
 • Nordstrands Blad er en del av Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du en del av et faglig fellesskap, som jobber innsiktsbasert og som strekker seg landet rundt

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Kontaktinformasjon

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

 • June Westerveld, ansvarlig redaktør, 922 78 827 / june.westerveld@noblad.no
 • Jo Morgan Hartvin, 928 92 745 / jo.hartvin@noblad.no
 •  

  Nordstrands Blad er en del av Amedia, les mer her om hvordan det er å jobbe i Amedia. https://www.amedia.no/jobb-hos-oss

SØK HER

Powered by Labrador CMS