STILLING LEDIG:

tre kolleger som står i en skuffe

Nordiske Fagmedier søker journalist ✍🏼

Søker allroundjournalist til Nordiske Fagmedier AS, fagfelt anlegg og næringsliv

Informasjon om stillinga:

Stillingstype: Fast

Arbeidsstad: Oslo

Søknadsfrist: 10. desember

Om arbeidsgiver:

Nordiske Fagmedier AS er eid av norske Story House Egmont med 75 % og danske Nordiske Medier 25 %. Vår norske tyngde ligger i markedsposisjoner bygget opp over lang tid gjennom våre papirmagasiner i transport, anlegg og logistikk, og etter hvert med vårt nettsted Tungt.no som overbygg til den digitale verden.I fusjon med danske Nordiske Medier for snart fire år siden, er vi blitt del av et skandinavisk nettverk med over 50 fagportaler. Nordiske Medier har en unik modell for sine portaler, hvor man med utgangspunkt i leverandørkjedene også tilbyr medlemskap for bedrifter som gir tilgang til nettverks- og markedsføringsfunksjoner.Vi brenner for å skape hverdagsmagi, både for kundene våre og i vår egen arbeidshverdag. Hos oss vil du møte engasjerte, positive og endringsdyktige folk som bryr seg om hverandre og som jobber sammen for å nå et felles mål. Vi tror på verdien av at vi er ulike og har ulike perspektiver. Det er gjennom ulikhet og mangfold de gode historiene blir til. Vi ønsker derfor mangfold velkomment.

Vi i Nordiske Fagmedier søker ny redaksjonell kollega, i en 100 % fast stilling, til fellesredaksjonen hovedsakelig med oppgaver for å dekke anleggsektoren.

Du vil bli en del av vår fellesredaksjon som leverer nyheter og faginnhold til våre fagportaler i B2B-format, samt fagbladene AnleggsMagasinet og TransportMagasinet. Foruten transport og anlegg, har vi fokus på bygg, logistikk, og metall- og plastindustri. Du vil rapportere til leder for fellesredaksjonen.

Vi søker først og fremst en person med kunnskap om og engasjement for å skrive om næringslivet for næringslivet – og menneskene som ånder og lever der. Det er samtidig et krav om erfaring fra publisering på digitale plattformer og forståelse av digital distribusjon.

Dagens konsept innebærer til dels høy frekvens av nyheter for sektorenes leverandører og aktører. Samtidig dyrker vi reportasjeformatet på utvalgte områder, og har tradisjon for dypere fag-, tall- og personartikler.

Våre kjernelesere innen anlegg er norske entreprenører, store som små, maskinførere, maskinleverandører og prosjektledere. Det er derfor en fordel om søkere har kunnskap om og nettverk i norsk anleggsbransje. Vår nye medarbeider bør kunne litt, men gjerne mye, om anleggsmaskiner, og fortrinnsvis allerede ha et øye for både store og små anleggsprosjekter.

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Egmont-bygget i Nydalen, Oslo.

Ønsket kompetanse:

• Kjennskap til anleggsbransjen i Norge

• Utdanning innen mediefag – kan kompenseres ved relevant erfaring

•  Solid erfaring med digital, redaksjonell publisering

• Klar forståelse for redaksjonelle roller

• God alminnelig datakunnskap, interesse og kunnskap om digital distribusjon

• Evne til å skape og glede over foto og video

Egenskaper for å lykkes:

• Selvstendighet til å strukturere egen arbeidshverdag• Lagspiller som liker å jobbe i et team

• Kommuniserer godt med forskjellige typer mennesker

• Ønsker å bidra til at vårt redaksjonelle miljø vokser faglig og sosialt, sak for sak og kaffekopp etter kaffekopp

Hos oss kan vi tilby deg fleksibilitet og muligheten for delvis hjemmekontor. I denne rollen kan det også forventes noe reisevirksomhet til reportasjer og arrangementer.

Syns du dette hører interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg med søknad og CV.

 Alle søknader vil bli vurdert forløpende.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte:

  • Haakon Førde,  redaktør, tlf: 408 44 871. 

Vennligst benytt ”Søk nå” knappen her på siden for å bli betraktet til stillingen. Vi mottar ikke søknader per e-post.

SØK HER

Powered by Labrador CMS