STILLING LEDIG:

Nettavisen søker debattjournalist

Nå styrker vi satsingen på debatt, og lyser ut ytterligere en fast stilling i Nettavisen Norsk debatt!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 09. oktober

Om arbeidsgiver

Mediehuset Nettavisen er i vekst, både i antall lesere og økonomisk, og skal bli større. Vi har sterk skaperkraft, med en kultur preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Vi holder til i sentrale og moderne lokaler i Akersgata 34.

Mediehuset Nettavisen er et heleid datterselskap av stiftelsen Amedia, som er landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Amedia når hver dag over to millioner lesere gjennom Nettavisen, Nationen, 84 lokalaviser, 11 nettsteder og tre fagtidsskrifter.

Nettavisen styrker satsingen på debatt, og lyser ut ytterligere en fast stilling i Nettavisen Norsk debatt. Her blir din jobb å forsterke teamet som hver dag leter etter spennende meninger, velger ut de beste kommentarene og debattinnleggene, og presenterer dem slik at de når flest mulig lesere.

Siden oppstarten i fjor har Nettavisen Norsk debatt vokst til å bli ett av Norges største og viktigste steder for meningsutveksling og debatt. Vi publiserer daglig kommentarer og innlegg fra vanlige lesere, profilerte meningsbærere og Nettavisens faste spaltister. I tillegg henter vi de beste kommentarene og innleggene fra over 80 Amedia-aviser over hele landet.

Søkere må ha journalistisk bakgrunn og utdanning, og må være interessert i norsk politikk og samfunnsliv. Turnus må påregnes.

Som ansatt i Nettavisen får du være med og påvirke en nettavis i vekst – og være del av en arbeidsplass med godt miljø og hvor det er høyt under taket. Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS