STILLING LEDIG:

Europower søker nyhetsjeger

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 30. mai

Om arbeidsgiver

DN Media Group har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre segmentene shipping, sjømat og energi. Våre publikasjoner kjennetegnes av journalistisk grundighet og kvalitet, og vi tilbyr både løpende nyheter og eksklusive saker som engasjerer leserne. Innsikt, integritet og mot er viktig for selskapets suksess. I mediekonsernet inngår følgende publikasjoner: Dagens Næringsliv, TradeWinds, Fiskeribladet, Intrafish.no, Intrafish.com, Recharge, Upstream, Europower, Hydrogen Insight og Kystens Næringsliv.

Europower søker nyhetsjeger

  • Lyst til å jobbe som journalist mot en av Norges største og rikeste bransjer?
  • Glad i å nå ut til kunnskapsrike lesere med innsiktsfulle nyhetssaker?
  • Kan du jobbe effektivt og finne både løpende nyheter og saker som setter dagsorden

Da trenger vi søknad fra deg!

Enten er du en drivende god nyhetsjeger allerede, et talent som er klar for å lære mye og raskt, eller en som kjenner bransjen vi dekker.

Hovedoppgaven er å finne store og små nyheter i kraftmarkedet, fra Statkrafts bonusordninger til morgendagens merkelige strømpris.

Europower er den viktigste nyhets- og analysetjenesten innen bransjen fornybar energi, med 5200 digitale abonnenter. Vi er søsteravis til DN, og skal levere næringslivsnyheter med innsikt.

Redaksjonen består av redaktør, seks journalister og en analytiker. Vår jobb er å være relevante for beslutningstakerne innen fornybar energi. De som skal elektrifisere Norge, trenger de nyhetene vi bringer.

Vi scoret knallbra på siste medarbeiderundersøkelse, ler på jobb, setter vår ære i å levere gode nyhetssaker og har stor tro på at vi kan bli enda bedre med deg på laget.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt! Ved spørsmål, kontakt:

  • Ole Petter Pedersen, redaktør, tlf: 900 57 640
  • Hilde Nyman, frontsjef, tlf: 470 34 566

Send poengtert søknad og CV til ole.petter@europower.no senest 30. mai.

Søknadsfrist: mandag 22. mai.

Powered by Labrador CMS