STILLING LEDIG:

E24 kontor. Akersgata 55. FOTO: Gabriel Aas Skålevik, E24.
E24 kontor. Akersgata 55. FOTO: Gabriel Aas Skålevik, E24.

E24 søker gravejournalist

E24 skal være landets ledende mediehus for undersøkende næringslivsjournalistikk. Nå søker vi en reporter til fast stilling i Dagsorden-avdelingen i E24.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 08. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 er en del av Schibsted, og eies i fellesskap av VG og Aftenposten. Med over to millioner unike brukere hver uke, er vi Norges største og viktigste nettavis for økonomi og næringsliv. Sammen med kommersiell avdeling utgjør mediehuset i dag over 50 ansatte. Vi samarbeider også tett med Schibsted-avisene Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

Hvem leter vi etter?

Vi er på jakt etter en ambisiøs reporter som har lyst til å være en del av et av de sterkeste undersøkende miljøene i norsk presse.

Som reporter i Dagsorden-avdelingen får du mulighet til jobbe dedikert med undersøkende journalistikk. Du får jobbe frem saker som setter avtrykk hos leserne, i næringslivet og resten av samfunnet.

Vi søker deg som er grunnleggende nysgjerrig, utholdende og ikke gir deg før du har fått svar på det du lurer på. Du har erfaring med å jobbe undersøkende, er presseetisk solid og leverer saker med høyt presisjonsnivå. Du er språksikker, komfortabel med å håndtere krevende kilder og liker å jobbe i team.

Du bør også like å sette deg inn i nye undersøkende metoder og fortellerformer, og dele kunnskap med resten av redaksjonen.

Om avdelingen

Dagsorden-gruppen har et særlig ansvar for å videreutvikle den undersøkende journalistikken i E24, både med egne saker og i samarbeid med de andre avdelingene.

Avdelingen skal være den viktigste bidragsyteren til at E24 leverer saker som setter nasjonal dagsorden, gir leserne de mest spektakulære fortellingene og nyhetene fra økonomi og næringsliv. Den skal også utvikle og flytte E24s grenser for metodebruk og fortellerform.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS