STILLING LEDIG:

to kolleger som smiler sammen

Aftenposten Junior søker Journalist

Aftenposten Junior søker en nysgjerrig, engasjert og kreativ reporter som vil være med å tilby troverdig og redaktørstyrt journalistikk til Norges viktigste mediebrukere.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 14. august

Om arbeidsgiver:

Aftenposten logo

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Aftenposten Junior gir ut Norges største barneavis og er ledende på nyheter i skolen gjennom Aftenposten Junior skole. Vårt mål er å stimulere barns nysgjerrighet og utvide deres perspektiver slik at verden blir litt enklere å forstå. Som reporter i Aftenposten Junior vil du ha ansvar for å utvikle og skrive nyhetssaker som engasjerer og informerer våre lesere. Det innebærer både å kunne forklare de viktigste nyhetene og lete frem gode historier om barns hverdag.

Vi søker en dyktig journalist som har teft for nyheter, sans for de gode fortellingene, etisk bevissthet og evne til å formidle komplekse saker på en enkel og lettfattelig måte.

Du vil jobbe bredt med mange ulike temaer. Vil du forklare viktige utenriksnyheter, lage reportasjer fra Norge eller intervjue politikere i samarbeid med våre junior-journalister? I Aftenposten Junior er ingen arbeidsdag helt lik.

Du vil bli en del av en dyktig og humørfylt redaksjon som leverer innhold både til trykte og digitale formater.

Kvalifikasjoner:

  • Journalistisk erfaring

  • Mellommenneskelige egenskaper og gode evner til å bygge relasjoner.

  • Kunnskap om og interesse for digitale medieplattformer og trender.

  • Evne til å jobbe under press og håndtere flere oppgaver samtidig uten å miste fokus på detaljer og kvalitet.

Vi tilbyr:

  • En dynamisk og inspirerende arbeidsplass med engasjerte kollegaer som brenner for det viktige oppdraget til Aftenposten Junior

  • Muligheten til å jobbe med unike produkter som når ut til 100 000 barn over hele landet hver uke.

  • Gode utviklingsmuligheter innen Aftenposten og Schibsted-konsernet.

  • En viktig rolle i en redaksjon som setter kvalitet og leseropplevelse høyt.

Aftenpostens journalistikk skal gjenspeile det samfunnet vi lever i, og alle våre lesere skal føle seg representert i vår avis. Vi ønsker et miljø som er åpent, mangfoldig og inkluderende, og som gir like muligheter for folk med ulik bakgrunn, nasjonalitet, seksuell orientering, kjønn, alder og funksjonsevne. Vi oppfordrer derfor deg som kan bidra til dette gjennom språk, perspektiv og nettverk, til å søke.

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS