STILLING LEDIG:

mann som smiler foran skjermen sin

Watch Media søker nyhetsjournalist

Vil du bli en del av Norges raskest voksende næringslivsredaksjon? Watch Media søker nå en journalist for å dekke eiendomsbransjen via EiendomsWatch.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 01. november

Om arbeidsgiver

Watch Media eies av Danmarks største avishus, JP/Politikens Hus, som står bak aviser som Politiken, Jyllands-Posten og Ekstra Bladet. Konsernet eier også nyhetsbyrået Ritzau Finans og halvparten av næringslivsavisen Børsen. Dessuten har konsernet eget forlag, og har kjøpte opp norske Kagge Forlag i 2021. I Danmark driver Watch Media totalt 17 forskjellige bransjemedier, til sammen utgjør de Danmarks største næringslivsredaksjon. Vi etablerte oss i Norge i 2020, og er også på plass i Tyskland.

I Norge har vi så langt etablert seks nettaviser: FinansWatch, EiendomsWatch, AdvokatWatch, MedWatch, EnergiWatch og HandelsWatch. Vi har i tillegg etablert en norsk avdeling av vårt internasjonale medium ShippingWatch.

Mediene våre er abonnements-finansierte, og det stiller høye krav til kvalitet og troverdighet kombinert med den hastigheten og produktiviteten som en nettavis krever.

Vi gir våre lesere en rask oversikt over de viktigste historiene i bransjen, og vi utvikler våre egne historier og selvstendige vinklinger på sakene som har størst betydning i de bransjene vi dekker.

Les mer på Watch Medias nettsider. https://www.watchmedia.no/

Kjenner du allerede eiendomsbransjen godt eller har du lyst til å jobbe med en av Norges største og viktigste bransjer? Da kan du være journalisten vi nå er på jakt etter.

Som journalist i EiendomsWatch blir du med i redaksjonen til Watch Media. De siste årene har vi lansert FinansWatch, EiendomsWatch, AdvokatWatch, MedWatch, EnergiWatch og HandelsWatch. Sammen utgjør vi nå Norges raskest voksende næringslivsredaksjon.

Våre journalisters jobb er å følge noen av Norges viktigste bransjer over tid. Journalistene får god anledning til å bygge og pleie et kildenettverk som sikrer dem en unik tilgang på informasjon fra bransjene de dekker. Vi tror på verdien av spesialisering, og vi mener at det er viktigere å være virkelig god på noe, enn OK på alt.

Litt om stillingen

  • Redaksjonen til EiendomsWatch overvåker nyhetsbildet og setter selv dagsorden med våre egensaker om bedrifter og nøkkelpersoner i bransjen.

  • Vi driver næringslivsjournalistikk, og vi er særlig opptatt av verdiskapningen og konkurransen mellom aktørene i bransjen.

  • Redaksjonen består av en redaktør og tre journalister. Ansvaret som vaktsjef går på omgang blant alle redaksjonens medlemmer.

Hva vi ser etter

  • Vi ser både etter erfarne journalister og unge talenter. Vi trenger begge deler i vår redaksjon.

  • Du bør kunne jobbe systematisk, men også kreativt, for å få frem de beste sakene fra bransjen.

  • Du vil få mye ansvar for hvordan du løser dine arbeidsoppgaver, og vi trenger journalister som kan jobbe selvstendig. Samtidig er det viktig at du trives med å jobbe i et team der alle kan hjelpe hverandre.

Hva vi tilbyr

  • Du kan bli med på laget i en oppstartsbedrift i sterk vekst, og du vil få god anledning til å påvirke produktet.

  • En faglig utfordrende jobb med en unik mulighet til å fordype deg i en av Norges viktigste bransjer.

  • Gode karrieremuligheter i et selskap med tydelige vekstambisjoner.

  • God balanse mellom jobb og fritid.

  • Konkurransedyktige betingelser.

  • Vi holder til sentralt i Oslo, i moderne lokaler på toppen av Glasmagasinet.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte:

Søknad med CV sendes på e-post til oystein.byberg@eiendomswatch.no

Søknadsfrist: 1. november, men send gjerne inn søknad tidligere.

Powered by Labrador CMS