STILLING LEDIG:

Nye Troms søker nyhets­journalist

Nye Troms søker en frontjournalist til vårt hovedkontor i Målselv. Alternativt en nyhetsjournalist samme sted.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Målselv

Søknadsfrist: 31. desember

Om arbeidsgiver:

Print

Nye Troms er lokalavisen for Målselv, Bardu og Balsfjord i Troms. Hovedkontoret ligger på Olsborg i Målselv. Vi har lokalkontorer på Setermoen og på Storsteinnes. Vi har daglig oppdaterte nyheter på nye-troms.no og gir ut tre papiraviser i uka.

Det er lett å reise når du bor i Målselv. Bardufoss Lufthavn har daglige avganger til Oslo med to timer flytid. Nærmeste hurtigruteanløp er Finnsnes. Her går det også hurtigbåt til Tromsø og Harstad.

Regionen har et rikt kultur- og idrettstilbud. Gode muligheter for friluftsliv, jakt og fiske og to nasjonalparker, Øvre Dividalen og Rohkunborri.

Vi trenger deg som:

  • Jobber raskt og etterrettelig og har nese for de sakene som engasjerer folk.

  • Har god kontroll på presseetikken.

  • Har et tydelig og godt språk.

  • Er en lagspiller.

Som frontjournalist skal du lage saker øremerket nettavisen vår. Jobbe i team med redaktør og redaksjonssjef for å få opp trafikken på nye-troms.no og våre sosiale medier. Det er naturlig for deg å bruke sosiale medier for å snappe opp tips og snakkiser i lokalmiljøet. Du må være glad i folk og å lage historier om det de har å fortelle. Du jobber like godt med mobilvideo som med tekst og foto.

Ta kontakt med redaktør Martin Kristiansen hvis du har spørsmål om stillinga, avisen eller stedet. Og husk, du trenger ikke å kunne krysse av alle krav og ønsker over for å være kvalifisert. Det holder med to-tre av dem. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Dette er ei fast 100 prosent stilling som journalist. Kontorsted er Olsborg i Målselv kommune. Du må regne med helgevakt en gang i måneden. Du bør ha førerkort for personbil, eller ta det kort tid etter at du har begynt i jobben. Oppstart 1. mars, eller etter avtale. Søknadsfrist fredag 23. desember. Vi hjelper deg med å finne et sted å bo.

Nye Troms ønsker kjønns- og aldersbalanse i bedriften og oppfordrer derfor særskilt kvinner og nyutdannede til å søke. Kontorsted er Olsborg i Målselv kommune.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

Søknad og CV sendes til: [email protected]

Powered by Labrador CMS