STILLING LEDIG:

Nettavisen søker redaksjonell utvikler

Vi søker deg som vil utvikle morgendagens nyhetsavis!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 22. august

Om arbeidsgiver

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia.Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 89 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter.Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge.Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Nettavisen søker etter en kreativ utvikler som ønsker å være med på å bygge framtidens nyhetsformidler.

Som den første rene digitale avisen i Norge har Nettavisen siden 1996 stått i front for utvikling av nyhetsformidling på nett. Som en av de første avisene i verden overførte vi en rettssak direkte, den første valgomaten kom i Nettavisen og innovasjonen på redaksjonelle områder har vært viktig fra første stund.

Som en del av Amedia jobber vi tett sammen med ett av de sterkeste miljøene for en bærekraftig og moderne utvikling av systemer som understøtter vårt produkt: Nyheter. I jobben som redaksjonell utvikler i Nettavisen vil du sitte tett sammen med vår redaksjon og de verktøy som finnes i konsernet og andre steder for å løse behovene vi sammen identifiserer.Stillingen vil være en del av en nyopprettet avdeling i Nettavisen som skal jobbe med strategisk og taktisk utvikling og innovasjon innenfor den redaksjonelle sfæren.

Som redaksjonell utvikler i Nettavisen vil du være med på å bestille, bestemme og påvirke. Friheten vil være stor til å komme med løsninger, forslag og gjennomføre. I tillegg vil du være sentral i å bygge broen mellom Amedias mange muligheter, og den operative driften til Nettavisen.

Kunnskap om muligheter, evnen til å skjønne og bruke kode samt personlige egenskaper som både er en blanding av kreativ nysgjerrighet og løsningsorientert stahet, vil være viktig. Det er viktig å ha redaksjonell forståelse.

Nettavisen er en avis hvor det er lettere å få «ja» enn mye annet. Vi er i en offensiv angrepsposisjon, som vi har vært i 25 år og er ikke redd for å prøve nye løsninger og muligheter.

Din arbeidshverdag vil ofte være å delta på morgenmøter i redaksjonen, snakke med journalister om muligheter eller bare identifisere muligheter en digital verden gir oss i presentasjon, tilpasning og løsninger. Du vil være sentral i veksten til Nettavisen de neste årene, og vil konkret jobbe med og igangsette viktige prosjekter som sammen med tradisjonell redaksjonell dekning skal gi et best mulig nyhetsprodukt for våre lesere.

  • Du vil være den viktigste brikken i presentasjonen av Nettavisens avsløringer, den daglige nyhetsdekningen og vår øvrige journalistikk.
  • Du vil være den daglige kontakten mot Amedia Utvikling og innholdsutvikling for å sammen med disse sentrale avdelingene finne nye og spennende løsninger for fortellerteknikk og andre ting som driver det journalistiske produktet i framtiden.

Nettavisen er snart 26 år gammel bedrift som er en del av konsernet Amedia. Vi holder til i moderne lokaler midt i sentrum av Oslo. Som ansatt i Nettavisen får du være med og påvirke en nettavis i vekst – og være del av en arbeidsplass med godt miljø og hvor det er høyt under taket. Hvor vi verdsetter deg som person og din kunnskap, meninger og tanker. Nettavisen har fleksibel arbeidstid og sted, og tilpasser arbeidshverdagen for våre ansatte så de kan både jobbe i team og alene når det er riktig.Har du spørsmål om stillingen så send en e-post, og du vil få svar veldig fort.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS