STILLING LEDIG:

NRK Vestfold og Telemark søker journalister

To faste stillinger og vikariater

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Tønsberg og Porsgrunn

Søknadsfrist: 8. april

Om arbeidsgiver:

NRK logo

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Nå har du mulighet til å bli en del av NRK-laget i Vestfold og Telemark. Vi har to ledige faste journaliststillinger ved våre kontorer i Tønsberg og Porsgrunn. Vi har også behov for vikarer. 

NRK Vestfold og Telemark skal styrke journalistikken mot yngre målgrupper, og har som ambisjon å levere høy kvalitet innenfor visuell historiefortelling, breaking news og dagsordensettende journalistikk.

Vi har det siste halvannet året omstilt redaksjonen etter tempo i nyhetsproduksjonen, og jobber for å løfte direktejournalistikken, den planlagte egenjournalistikken og visuelt innhold rettet mot ung målgruppe.

Det er satt en tydelig digital retning og en like tydelig ambisjon for kulturen vi skal bygge. Nå ønsker vi oss flere kolleger som vil være med å styrke både arbeidsmiljøet og den journalistiske gjennomslagskraften.

Vi er på jakt etter idérike, samfunnsengasjerte og selvstendige journalister som brenner for at NRK Vestfold og Telemark er først og best på de største sakene fra vårt distrikt.

Kjenner du deg igjen i noe av dette, håper vi å se navnet ditt i søkerbunken:

  • Visuell kompetanse
  • Evne til å lage dagsordensettende saker
  • Historieforteller
  • Sosiale ferdigheter
  • Innholdsutvikling
  • Lederegenskaper

Om oss

Dette sier tre medarbeidere om å jobbe i NRK Vestfold og Telemark:

  • Fredrik Hansen: Jeg liker veldig godt at det er blitt et høyere nyhetstempo og en sterkere heia-kultur her. Journalistene backer hverandre, og lederne backer oss.
  • Linn Udnes: Radio, TV, nett og podkast - vi har alt. Det er unikt i mediebransjen. Det er ekstra gøy når vi får saker fra vårt distrikt på nasjonale plattformer.
  • Veslemøy Prøis: Det er veldig kult at det kommer stadig flere unge hit. Folka her er veldig hjelpsomme. Jeg må også trekke fram at vi satser skikkelig på kompetansebygging. Jeg lærer noe nytt hele tida.

NRK Vestfold og Telemark er ett av NRKs 13 distriktskontorer. Vi er én redaksjon med kontorer i Porsgrunn og i Tønsberg.

Vi jobber hver dag for å vise fram vår del av landet gjennom å løfte de lokale historiene og de viktige sakene til et større publikum på NRKs nasjonale flater.

Vi leverer nettsaker og digitalt innhold fra vårt område til den regionale etasjen på NRK.no. I tillegg har vi et bredt tilbud med sendinger på NRK P1, og hver kveld samler vi de viktigste sakene og historiene i sendinger på TV.

Medarbeiderne hos oss går i turnus og jobber med innhold til nett, TV og radio.

Vi satser tungt på undersøkende journalistikk, og har en egen regional gravegruppe. Dette er en fellessatsing mellom distriktskontorene i region Sørøst. 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingene? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS