STILLING LEDIG:

Adresseavisen AS bygning

Adresse­avisen søker nyhets­reporter (fast) og årsvikariat i nyhetsavdelingen 

Vi er på jakt etter pågående og kreative nyhetsreportere som skal jobbe i vår nyhetsavdeling Trondheim-Sanntid.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast/Vikariat

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 22. september

.

Om arbeidsgiver:

Adresseavisen er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med rundt 240 ansatte. Mediehuset har over 70 000 abonnenter og ca. 240 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og kom ut for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i den norske delen av i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.

Vi trenger reportere som har egne ideer til nyhetssaker fra Trondheim og som også liker å jobbe med kjappe nyheter. Avdelingen har ansvar for å dekke krim, samferdsel, byutvikling og forsvar.

Vi søker etter en reporter i fast stilling og en reporter til ett årsvikariat. Skriv i søknaden hvilken stilling du søker på, eventuelt om du søker på begge stillingene.

Hos oss kan du regne med å få mange utfordringer. Vi er et team som jobber for å gjøre hverandre best mulig og som tror på å ha det artig på jobben. Sammen jobber vi for å utforske nye måter å formidle journalistikken på og lage journalistikk som setter sport i hverdagen til folk.

Vi jobber i turnus og du må regne med noe jobbing på kveld og helg.

Kvalifikasjoner:

Journalistisk erfaring og nyhetsteft

Personlige egenskaper:

Vi regner med at du er selvstending, idérik, har pågangsmot og kan jobbe i et hektisk miljø.Vi oppfordrer søkere med minoritetsbakrunn til å søke.

Kontaktinformasjon:

  • Ann-Inger Borstad, leder Trondheim-Sanntid, tlf: 99 23 14 05
  • Kari Hovde, leder redaksjonsklubben, tlf: 48 27 65 49

SØK HER

tre kolleger som jobber sammen
Powered by Labrador CMS