STILLING LEDIG:

TV 2 søker redaksjonssjef samfunns­avdelingen

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. mai

Om arbeidsgiver:

tv 2 logo

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster.  Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

Mediehuset TV 2 er en norsk allmennkringkaster som blant annet består av Norges største kommersielle TV-kanal TV 2 Direkte, strømmetjenesten TV 2 Play og nettstedet TV2.no. 

TV 2 Nyhetene søker leder til vår Samfunnsavdeling i Oslo.

Du har et brennende hjerte for journalistikk, og er inderlig opptatt av samfunnsoppdraget vårt.

Du ønsker å synliggjøre hvordan politikk virker i praksis, og hvilke konsekvenser det får for folk flest.

 TV 2s mål er å jobbe frem blanke nyheter innen den politiske journalistikken, vi skal fortelle sterke historier, og løfte den undersøkende journalistikken. Vi skal være oppdatert på prosess og hva som foregår i maktens korridorer, men det viktigste for TV 2 - er at våre lesere og seere opplever at vi lager journalistikk som er relevant for folks hverdag. Vi skal være tett på og modige i journalistikken vår, og være ekstra bevisst på ditt ansvar for å bevare publikums tillit til TV 2 og redaktørstyrte medier.

Samfunnsavdelingen er en plattformuavhengig avdeling. Lederen for avdelingen skal sørge for at alle TV 2s flater og plattformer får tilpasset innhold. Digital kompetanse er en selvfølge, TV-kompetanse er en fordel. Avdelingen består i dag av seks journalister og én kommentator som leverer journalistikk TV2.no, TV 2 Nyheter og 1830- og 21-nyhetene på TV 2 Direkte.

TV 2 Nyhetene står midt i store endringer, hvor vi fremover i større grad må nå ut med innholdet vårt utover lineær TV. Vi må overføre, og bevare, vår høye troverdighet på de digitale plattformene - som blir avgjørende for oss fremover.

Du bør ha erfaring med ledelse, og må være forberedt på å drive aktiv endringsledelse. Du må like å samarbeide, og du må være innstilt på å jobbe i en ledergruppe hvor vi har fokus på helhet og åpenhet. Vi er på utkikk etter deg som har solid journalistisk kompetanse og erfaring fra reportasjeledelse. Det viktigste for oss er at du brenner for de gode sakene, og er ambisiøs på avdelingens vegne. Da må også gode lederevner til. Du må vite hva du vil, og sørge for å gjennomføre det. Du må være trygg, tydelig og hyggelig. Det er viktig at du skaper entusiasme i tider med endring, driver utvikling og er nysgjerrig på ny teknologi.

Du vil få personalansvar og budsjettansvar for avdelingen, og kommer til å jobbe tett med nyhetsredaktør og nyhetssjef.

Hvis du kjenner deg igjen og får energi av alt som nå er nevnt - får du til gjengjeld en av de mest interessante lederjobbene i medienorge. Du får lede en avdeling med landets fremste journalister og kommentatorer.

Kontaktinformasjon

Fortsatt nysgjerrig? Søk stillingen, eller ta kontakt med:

  • Karianne Solbrække, nyhetsredaktør, mobil: 414 23 346

SØK HER

Powered by Labrador CMS