STILLING LEDIG:

to kolleger som smiler til kamera

Stavanger Aftenblad søker utviklings­redaktør

Brenner du for nye løsninger i journalistikk? Har du erfaring med å utvikle nye konsepter?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Stavanger
Søknadsfrist: 05. august

Om arbeidsgiver:

Stavanger Aftenblad er regionens største og viktigste avis. Vi har 63.000 abonnenter, en svært god utvikling i den digitale omstillingen og solid økonomi. Det jobber 80 personer i redaksjonen, som alle sterkt bidrar til å utøve samfunnsoppdraget: Å informere om det som skjer i samfunnet og avdekke kritikkverdige forhold. Vi er en del av Schibsted Media, som også teller Bergens Tidende, VG, Aftenposten og de svenske avisene Svenska Dagbladet og Aftonbladet. Vi eies av Tinius-stiftelsen.

Vi søker en kollega som kan ta ansvar for å videreutvikle vår organisasjon og vårt digitale innhold, i tett samarbeid med den øvrige redaksjonsledelsen. Ansvaret inkluderer video, lyd, SoMe og utvikling av redaksjonelle produkter basert på kunstig intelligens og annen teknologi.

Vi ser etter en fremoverlent, redaksjonell leder som forstår hva vi sammen kan skape for lesere, seere, lyttere og brukere. Og som evner omsette dette til verdifullt innhold for folk i regionen.

Sammen med våre spesialister, partnere og en redaksjon på 80 medarbeidere, vil du spille en sentral rolle i å oppdatere vår strategi og operasjonalisere smarte løsninger. Aftenbladets utvikling skal være fokusert på digital vekst og relevant journalistikk i samfunnet.

Stillingen krever god forståelse for målgrupper, databaserte beslutninger og spissing av innhold. Det gjør ingenting om vi underholder, mens vi oppdaterer.

Du vil få ansvar for å lede utviklingsprosjekt på tvers av redaksjonen. Dokumentert god evne til projektledelse og samarbeid med ulike fagmiljøer og spesialister vil bli vektlagt. Blikket må være rettet mot hvordan vi effektivt tar i bruk teknologi for best mulig innhold til abonnentene.

Dokumentert samarbeids- og gjennomføringsevne vil bli vektlagt. Ledererfaring og/eller erfaring med utvikling av redaksjonelle konsepter er en fordel. Redaksjonell erfaring er et krav.

Kvalifikasjoner;

  • Digital forståelse og interesse

  • Erfaring med hvordan vi treffer i målgrupper

  • Redaksjonell kompetanse

  • Kreativ og innovativ

  • Strategisk og analytisk

  • Løsningsorientert med stor gjennomføringsevne

Stillingen vil rapportere til sjefredaktør og samarbeide tett med forretningsansvarlige. Utviklingsredaktør vil inngå i redaktørkollegiet, samt avisens ledergruppe og innebærer personalansvar.

Kontaktinformasjon:

Intervjuer vil bli gjort fortløpende fra 5. august og søknadsfrist er 5.august.

SØK HER

Powered by Labrador CMS