STILLING LEDIG:

Stavanger Aftenblad søker politisk redaktør

Vi ser etter deg som har sterke analytiske evner, god formuleringsevne og svært gode kunnskaper om lokal, regional- og rikspolitikk.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Stavanger

Søknadsfrist: 31. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Stavanger Aftenblad er sørvestlandet største regionavis. Grunnlagt 1893. Eies av Schibsted, Norges ledende mediekonsern. Vi er en av tre abonnementsaviser til Schibsted; Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Vi søker engasjerte og dyktige medarbeidere som skal være med å skape fremtidens mediehus.

Stavanger Aftenblad søker en erfaren og engasjert politisk redaktør med god samfunnsinnsikt, solid politisk forståelse og en skarp penn. Du løfter debatten gjennom å bringe fram nye temaer, nye stemmer og gode analyser. Vi ønsker at politisk redaktør skal være aktiv og synlig i den lokale og regionale samfunnsdebatten som Stavanger Aftenblads meningsbærer i offentligheten.

Du skal lede og utvikle kommentar- og debattavdelingen, og jobbe tett sammen med de øvrige redaktørene. Du bygger gode relasjoner, både internt og eksternt og bidrar til et godt arbeidsmiljø gjennom å inkludere og utfordre.

Vi ser etter deg som har sterke analytiske evner, god formuleringsevne og svært gode kunnskaper om lokal, regional- og rikspolitikk. Du har et brennende engasjement for hvordan makthavere forvalter sitt ansvar, og opptatt av hvordan politiske beslutninger påvirker folk flest.

Stillingen rapporterer til sjefredaktør og inngår i den redaksjonelle ledergruppen i mediehuset.

Kontaktinformasjon

Eventuelle spørsmål rettes til Visindi ved:

  • Siv Tone Hilde-Larsen, manager, Visindi Stavanger/ Research Adviser, tlf: 916 56 109 / e-post: [email protected]
  • Mona Wille, leder analyse og research tlf: 402 15 106, e-post: [email protected]
  • Dag Vevatne, partner, tlf: 916 56 111 / e-post: [email protected]
  • Kjersti Sortland, sjefredaktør, tlf: 905 48 968, kan også kontaktes.

Søknad og CV sendes via www.visindi.no snarest og senest innen 31. mai 2022.

SØK HER

Powered by Labrador CMS