STILLING LEDIG:

Det ble en folkefest på Fastland lørdag da OA feiret 100 år med å arrangere Ta Sjansen.

Oppland Arbeiderblad søker ansvarlig redaktør/­daglig leder

Vil du lede et etablert og nytenkende lokalt mediehus?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, fulltid

Arbeidssted: Gjøvik

Søknadsfrist: 07. oktober

Om arbeidsgiver:

Oppland Arbeiderblad (OA) er en ledende allmennkringkaster i Innlandet. Avisen dekker siste nytt og rapporterer i alle kanaler fra 14 kommuner fordelt på Gjøvik-regionen, Hadeland og Valdres. Hovedredaksjonen ligger i Gjøvik, en universitetsby i vekst og med sterke teknologimiljøer. OA har 18.500 abonnenter og 50.000 daglige lesere, en redaksjon på 23 og er en del av Amedia. Lokalaviskonsernet er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn 2 millioner lesere gjennom 109 nasjonale, regionale og lokale titler. Redaksjonelle medarbeidere over hele landet oppdaterer våre lesere løpende med nyheter og annet viktig og fengende innhold. Konsernet har 2 000 ansatte og omsatte i 2023 for 4 milliarder kroner.

Om rekrutteringsbyrået:

FRAM logo

FRAM er spesialister på rekruttering av ledere og fagspesialister innen media, kommunikasjon, samfunnsliv. FRAM ble etablert i 2023 av Bård Idås og Ann Mari Nygjerde. Begge er erfarne rekrutteringsrådgivere med bakgrunn fra ledelse og journalistikk. I tillegg til komplette rekrutteringsprosesser, leverer FRAM rådgivningstjenester. Vi hjelper folk og organisasjoner som ønsker positiv endring FRAM.

Oppland Arbeiderblad skal være tett på folk og sette dagsorden hver dag, sju dager i uka. Vi skal være først med det siste, gå i dybden der det trengs og speile livene til menneskene i distriktet vi elsker. Nå ser vi etter en dyktig og samlende leder som vil videreutvikle avisas fortjente posisjon. Kanskje dette er deg? 

Oppland Arbeiderblad søker en leder som trigges av å videreutvikle en framtidsrettet avis for Vestoppland, hvor vi har verdensledende industri, ettertraktede utdanningsløp, et pulserende kultur- og idrettsliv og en vakker kombinasjon av by og land. 

Som ansvarlig redaktør og daglig leder har du hovedansvaret for den daglige redaksjonelle ledelsen, driften og videre utvikling av Oppland Arbeiderblad. Vi ser etter deg som motiveres av å sette dagsorden, engasjere leserne og skape verdifull debatt. Du står støtt i krevende redaksjonelle avgjørelser og vil gjerne være vårt ansikt utad. Vi har vekstambisjoner og skal øke antallet digitale abonnenter. 

Vi skal være et sterkt redaksjonelt fellesskap og kunne tilby det beste arbeidsmiljøet for mediefolk i vårt område - derfor trenger vi en engasjert, inkluderende og tydelig leder som kan inspirere folkene sine og legge til rette for samarbeid og innovasjon. Det er viktig at du kan identifisere deg med Amedias lederprinsipper: ambisiøs, prestasjonsorientert og lagbygger. Som vår nye ansvarlige redaktør vil du bli en del av redaktørnettverket i Amedias største aviser.

Hva kan vi tilby?

Som ansvarlig redaktør og daglig leder i Oppland Arbeiderblad er du en del av et stort konsern som er langt fremme på teknologi og bruk av data i den digitale utviklingen av lokalaviser, ikke bare i Norge, men i verden. Vi lover deg et mediehus med sterk posisjon og muskler til videre utvikling. Du får mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse fra Amedias sentrale organisasjon.

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet og et sterkt samspill. Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Våre medarbeidere opplever en høy grad av frihet. Det er frihet til å være seg selv, frihet til å påvirke egen arbeidshverdag, frihet til å ytre seg og rom for å feile. Hos oss er det også et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode. At Amedia er et godt sted å jobbe, ble også bekreftet da vi igjen ble sertifisert som Great Place To Work i 2023. Amedia er også kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn

Kontaktinformasjon

Nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt for en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i FRAM:

Stillingen rapporterer til styreleder i Oppland Arbeiderblad, Jan Arild Tveten. 

Vi vil vurdere kandidater fortløpende - og ser frem til å høre fra deg!

SØK HER

Powered by Labrador CMS