STILLING LEDIG:

medarbeider jobber i åpent landskap

Nationen søker nyhets­redaktør

Vi ser etter deg som ønsker å være med på å forme fremtiden til Nationen og norsk journalistikk.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast stilling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 17. desember

Om arbeidsgiver:

nationen logo

Nationen eies 100% av Tun Media, som i 2022 hadde en omsetning på ca. 150 millioner kroner og et resultat på nær 17 millioner kroner. Tun Medias ca. 60 medarbeidere holder til i sentrale lokaler i Oslo. Tun Media har strategiske og langsiktige eiere. Amedia AS er største aksjonær, etterfulgt av Norges Bondelag og AS Nord-Trøndelag.

Nationen kom ut for første gang i 1918 og feiret 100-årsjubileum i 2018. Avisens siste offentlige måling viste et opplag på 17.388 og 48.000 lesere. Nationen har i dag 27 medarbeidere.

I over 100 år har Nationen vært opptatt av bosetting i hele landet. Til å lede arbeidet med å sette dagsorden i distriktenes næringsavis søker vi en nyhetsredaktør som ser hvordan Nationen kan bety mer for mange flere.

Du vil spille en nøkkelrolle i utviklingen av Nationen og ha det overordnet ansvaret for avisas innholdsproduksjon på alle plattformer.

For oss er det ikke bare viktig hva vi skriver, men også hvorfor og hvordan. Vi ønsker å utforske historiene om hvor vi lever, hvordan vi lever, og hva vi lever av – og gjøre dem relevante for hele Norge. Vi ser etter en person som har et strategisk hode og hjerte for distriktspolitikk.

I et medielandskap i dramatisk endring kan også små bli store. Vi søker deg som ser Nationens muligheter til å ta en større digital posisjon. Du må ha solid publisistiskerfaring, god etisk vurderingsevne og like å engasjere medarbeiderne. Som nyhetsredaktør vil du være en sentral del av ledergruppen og jobbe tett med sjefredaktør, politisk redaktør og den kommersielle avdelingen for å utforske vekstmuligheter. Du vil også ha personalansvar og rapporterer til sjefredaktør i Nationen.

Vi ser etter deg som ønsker å være med på å forme fremtiden til Nationen og norsk journalistikk.

Kontaktinformasjon

Høres dette spennende ut er du velkommen til å kontakte Visindi:

  • Mads Yngve Storvik, tlf. 900 45 079
  • Mona Wille, tlf. 402 15 106

Søknad sendes snarest og senest innen 17.12.23.

SØK HER

Powered by Labrador CMS