STILLING LEDIG:

tre kolleger som jobber sammen

Fremover søker ansvarlig redaktør og daglig leder

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Narvik

Søknadsfrist: 08.oktober

Om arbeidsgiver:

Fremover logo

Fremover er Ofoten-regionens største mediehus. Vi er en sterk merkevare i vårt nedslagsfelt. Vårt oppdrag er å bidra til et bedre samfunn gjennom undersøkende og opplysende journalistikk. Daglig leses vi av omlag 20.000 lesere. Fremover kom med sin første utgave i 1903, og vi følger fortsatt med utviklingen i en spennende tid. Dekningsområdet er Ofoten og Indre Troms. Vi har de siste årene gitt ekstra gass digitalt, og har de siste par årene opplevd vekst både på annonsesiden og i brukerbetaling. Vi er 11 ansatte og holder til i Narvik sentrum. Avisen er en del av Amedia.

Om rekrutteringsbyrået:

FRAM logo

FRAM er spesialister på rekruttering av ledere og fagspesialister innen media, kommunikasjon, samfunnsliv. FRAM ble etablert i 2023 av Bård Idås og Ann Mari Nygjerde. Begge er erfarne rekrutteringsrådgivere med bakgrunn fra ledelse og journalistikk. I tillegg til komplette rekrutteringsprosesser, leverer FRAM rådgivningstjenester. Vi hjelper folk og organisasjoner som ønsker positiv endring FRAM.

Fremover er på jakt etter en toppleder med ambisjoner om å skape vekst gjennom god journalistikk og relevant innhold for våre lesere. Vi søker etter en ansvarlig redaktør og daglig leder som motiveres av å ha en konstruktiv og slagkraftig rolle i regionen. Er du den vi ser etter? 

I Fremover arbeider vi hver dag med å være best på nyheter og hendelser i vårt område. Avisen skal være nyhetsledende og gjøre Narvik og omegn til en bedre plass å leve, bo og virke i. Vi tar folket på alvor.

Vi ser etter en strategisk og samlende leder til å sette tydelig retning for avisen og våre dyktige medarbeidere. Vår ansvarlige redaktør står støtt i krevende redaksjonelle avgjørelser og sørger for at Narvik er først med det siste fra nyhetsbildet i nedslagsfeltet. 

For å lykkes i denne rollen har du solid redaksjonell ledererfaring og god forståelse for lokaljournalistikkens egenart. Du har kunnskap om og oversikt over trender og utviklingstrekk i mediebransjen.

Som områdets største lokalavis har vi store ambisjoner for vekst og skal øke antallet digitale abonnenter. For å nå målet vil Fremover trekke veksler på Amedias kompetanse og ressurser.

Hva kan vi tilby?

Hos oss vil du jobbe sammen med bra folk. Vi er opptatt av å skape en arbeidsplass hvor folk trives. I Fremover skal det være gøy å gå på jobb, både faglig og sosialt.

Vi lover deg et mediehus med sterk posisjon og muskler til videre utvikling. Som ansvarlig redaktør og daglig leder i Fremover er du også en del av et stort konsern som er langt fremme på teknologi og bruk av data i den digitale utviklingen av lokalaviser, ikke bare i Norge, men i verden. Du får mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse fra Amedias sentrale organisasjon. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Kontaktinformasjon

Nysgjerrig på å vite mer? Ta gjerne kontakt med rådgivere i FRAM for en uforpliktende prat om stillingen. Stillingen rapporterer til regiondirektør Renate Slettli Nymo. 

Powered by Labrador CMS