STILLING LEDIG:

Fjell-Ljom søker ansvarlig redaktør/­daglig leder

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Røros

Søknadsfrist: 15. mai

Om arbeidsgiver:

Logo

Fjell-Ljom er lokalavisa for Røros og Holtålen. Avisa har de fire siste åra hatt en jevn og uavbrutt vekst i opplaget og er i dag den lokale favoritten i et mediemarked med sterk konkurranse. Avisa tar markedsandeler, og vi gjennomfører et digitalt taktskifte som gjør at fjell-ljom.no stadig blir mer attraktiv for våre lesere og annonsører på nett og mobil. I tillegg har vi ukentlig papiravis.

Fjell-Ljom er en tradisjonsrik lokalavis med historiske røtter på Røros tilbake til 1886. Avisa kommer nå ut som ukeavis på papir, og er sterkt tilstedeværende digitalt, i form av løpende nyhetsoppdatering på nett, og også i form av levende bilder/strømming og podkast.

Fjell-Ljom dekker kommunene Røros (5.685 innbyggere) og Holtålen (2.035 innbyggere) som ligger i fjellregionen sør i Trøndelag. Avisas redaksjon har tilhold i moderne lokaler i forretningslokalene til Coop Midt-Norge på Røros.

Vi har et registrert opplag på 2.825 abonnenter, med betydelig vekst i opplaget siste fem år. Staben er utvidet som resultat av den positive utviklingen i opplag og økonomi de siste åra, og teller nå sju årsverk medregnet redaktør/daglig leder.

Fjell-Ljom eies 44,9 prosent av Amedia gjennom aksjeposter som innehas av Arbeidets Rett og Østlendingen. De øvrige aksjene er fordelt på en rekke lokale aksjonærer. Fjell-Ljom definerer seg som både politisk uavhengig og konsernuavhengig.

Spennende mulighet

Stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Fjell-Ljom byr på spennende og utfordrende muligheter for et moderne mediemenneske. Her brynes daglig nyhetskonkurransen med en regionavis med samme utgiversted, flere nettaviser og en lokalradio. Siste tilvekst er etablering av et eget NRK-kontor for fjellregionen. Røros er flere ganger kåret til Norges kulturkommune nummer en, og har et variert lokalt næringsliv. Røros står på Unescos liste over verdensarvsteder, som en bergstad med rik historie, bevaringsverdig arkitektur og en kulturarv som er unik i Norge.

Som lokalavis der fokus settes nettopp lokalt, er Fjell-Ljom med og setter dagsorden i en veldig spennende region.

Vi søker en tydelig leder med engasjement for de verdier Fjell-Ljom står for, og som har digital kunnskap og ambisjoner, kombinert med pågangsmot, er offensiv, samarbeidsorientert og flink til å lede mennesker.

Vi ønsker en leder som har:

  • Erfaring med å sette dagsorden, kombinert med solid innholds- og publiseringskompetanse

  • Erfaring med å bygge og inspirere et redaksjonelt team 

  • God samfunnsforståelse og er trygg på presseetikk

  • Evne til å bidra til fortsatt vekst i lesertall, annonseinntekter og lønnsomhet

Dette er en stilling som eneleder, hvor også administrative oppgaver, med økonomioppfølging og personalansvar, står sentralt. Vilje og evne til å lære bedriftens mange databaserte verktøy anses som helt nødvendig.

Vi kan tilby:

  • En offensiv og moderne bedrift godt forankret i lokalmiljøet

  • Stor grad av frihet i videre utvikling av en spennende medievirksomhet 

  • Konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø

Kontaktinformasjon

Hvis dette gjør deg nysgjerrig på å vite mer, kan du kontakte:

Representant for de ansatte i redaksjonen: 

Avtroppende redaktør:

Søknader sendes styreleder på e-post: jan.erik@pressit.no

eller i post til:

Fjell-Ljom AS

Att. styreleder Jan Erik Øvergård

Peder Hiorts gate 7

7374 Røros

Søknadsfrist: 15. mai

Powered by Labrador CMS