STILLING LEDIG:

E24 kontor. Akersgata 55. FOTO: Gabriel Aas Skålevik, E24.
E24 kontor. Akersgata 55. FOTO: Gabriel Aas Skålevik, E24.

E24 søker breakingsjef

E24 skal være best i Norge på løpende nyheter innenfor økonomi og næringsliv. Nå er vi på jakt etter en leder for breakingavdelingen, som sørger for at vi vinner nyhetskampen hver eneste dag.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 31. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 er en del av Schibsted, og eies i fellesskap av VG og Aftenposten. Med over to millioner unike brukere hver uke, er vi Norges største og viktigste nettavis for økonomi og næringsliv. Sammen med kommersiell avdeling utgjør mediehuset i dag over 50 ansatte. Vi samarbeider også tett med Schibsted-avisene Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

Breakingsjefens viktigste jobb er å sørge for at E24 alltid er først og best når det smeller, i tillegg til å koordinere og planlegge for store nyhetshendelser. Du har et sterkt nyhetshode som brenner for løpende nyheter, og som ønsker å videreutvikle et sylskarpt breakinglag.

Vi ser etter deg som

  • brenner for breakingjournalistikk

  • trives i et hektisk miljø og har stor arbeidskapasitet

  • er bunnsolid i presseetikk

  • ønsker å bygge lag, og samarbeider godt med andre

  • er strukturert

  • liker å motivere menneskene rundt deg

Det er breakingsjefens ansvar at E24 alltid leder an med de viktigste økonomi- og næringslivsnyhetene for E24, VG og Aftenpostens lesere. Du bør også bli motivert av muligheten til å videreutvikle breakingjournalistikken når det kommer til metode og presentasjon.

Breakingsjef rapporterer til nyhetsredaktør og har ansvar for en avdeling bestående av journalister, nyhetssjefer og forsidesjefer.

Stillingen har personalansvar.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS