STILLING LEDIG:

Budstikka søker frontsjef

Vil du være med å utvikle fremtidens journalistikk i Norges største rendyrkede lokalavis? Budstikka er i vekst og søker nå etter en frontsjef i fast stilling, som skal være med og utvikle budstikka.no.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Billingstad

Søknadsfrist: 01. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Budstikka er et lokalt mediehus, i et av Norges mest spennende nedslagsfelt. Vi setter vår stolthet i å levere vesentlig og viktig journalistikk, som skaper entusiasme og debatt, og som angår innbyggerne i Asker og Bærum. Budstikka er en del av Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Som publiseringsansvarlig i Budstikka er du en av fire som prioriterer og har hovedansvar for fronting og publisering på budstikka.no.

Du leder teamet på nettdesken der det løpende nyhetsbildet er i fokus. Som publiseringsansvarlig er du nyhetsredaktørens forlengende arm i operativ publisering, og helt sentral for at budstikka.no skal levere på de målene vi har satt oss.

Arbeidsoppgaver:

 • Holde budstikka.no oppdatert
 • Lese og optimalisere saker
 • Sikre at journalistikken treffer målgruppene med kvalitetsinnhold som er relevant, nødvendig og nyttig

Din erfaring og kompetanse

 • Du har redaksjonell erfaring, gjerne som frontsjef eller lignende
 • Du tenker digitalt først
 • Har du ledererfaring, er det et stort pluss
 • Du har en god samfunnsforståelse og et stødig presseetisk kompass
 • Du har vist gode samarbeidsegenskaper

Hva kan vi tilby deg?

 • Varierte arbeidsoppgaver og stort ansvar i arbeidet med videreutvikling av budstikka.no
 • Dyktige og positive kollegaer som jobber målrettet for å nå nye abonnenter og vokse redaksjonelt
 • En unik plattform for faglig utvikling. Her vil du få gode muligheter til å gjennomføre store og små prosjekter. Noen av landets beste kolleger står klare for å gjøre deg til en bedre journalist.
 • Hyggelige lokaler på Billingstadsletta i Asker (med treningsrom!). Det går ekspressbuss fra Oslo stort sett hele døgnet
 • Tilgang til hytte på Beitostølen
 • Konkurransedyktig lønn

Stillingen rapporterer til nyhetsredaktør. Publiseringsansvarlig inngår i en fire ukers turnus som innebærer morgenvakter, kveldsvakter og helgevakter. Hver fjerde uke har du fire dager avspasering.

En del av noe større

Budstikka har ambisjon om videre vekst og skal øke antall abonnenter gjennom god nyhetsledende lokaljournalistikk. Som ansatt i Budstikka er du også en del av et stort konsern som er langt fremme på teknologi og bruk av data i den digitale utviklingen av lokalaviser, ikke bare i Norge, men i verden. Du får mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse fra Amedias sentrale organisasjon.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Amedia? Les mer her. Podcast om Amedia og mediebransjen i Norge her.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS