STILLING LEDIG:

Bergensavisen (BA) søker vaktsjef

Vil du være med å sørge for at BAs journalistikk får gjennomslag på nett, og at vi vinner konkurransen om leserne i Bergen?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 26.mars

Om arbeidsgiver

Bergensavisen er Bergens lokalavis med 89300 daglige lesere på mobil, nett og papir. Bergensavisen er deleid av lokalaviskonsernet Amedia og lokale eiere. Avisen har over 26.000 betalende abonnenter.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.

Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Bergensavisen (BA) er byens viktigste lokalavis. Nå søker vi etter en vaktsjef med redaksjonell ledererfaring som vil være med på vår ambisiøse satsing fremover.

Vi er på jakt etter en person som deler våre mål: BA har hatt en stor leservekst de siste årene, og gjennom nær, viktig og underholdende journalistikk hver dag skal vi tiltrekke oss mange nye abonnenter de kommende årene. BA skal gjøre Bergen til en bedre by ved å løfte frem det som er positivt, avdekke det som er kritikkverdig og holde makten ansvarlig.

Hvis det høres gøy ut, så passer du kanskje hos oss!

Vaktsjefene i BA er våre digitale spydspisser, med stort ansvar og store muligheter for å prege BA.no. På jobb vil du styre vår hendelsesdekning og hvordan vi presenterer sakene våre. På kveldstid og i helger vil du være øverste tilstedeværende leder, og styre BAs ressurser og prioriteringer.

Frontsjeferfaring er en fordel, men ikke et krav.

Vi ønsker deg som:

  • Trives med hektiske dager, holder hodet kaldt når det koker, forstår hva som er viktigst å prioritere og kan være en tydelig reportasjeleder.
  • Forstår leserne og kan være med å sørge for at vår journalistikk får gjennomslag på nett. Du ser potensial i andres saker, og presenterer dem slik at de fenger lesernes interesse.
  • Ønsker å være best i byen på alle hendelser når du er på vakt.
  • Du tar gode etiske vurderinger på egen hånd og i samråd med redaktør.

Vi tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger som jobber målrettet for å vokse redaksjonelt.
  • Tillit og ansvar til personlig utvikling.
  • Nye lokaler midt i Bergen sentrum og lunsjavtale på Inside.
  • Jobb i et moderne og fremtidsrettet mediehus.

Stillingen er fast og innebærer turnus med kvelds- og helgevakter.

Ved spørsmål til stillingen ta kontakt med :

Geir Jetmundsen, nettredaktør, tlf: 934 32 148 / e-post: geir.jetmundsen@ba.no

Katherine Ferguson, klubbleder, tlf: 996 33 130 / e-post: kf@ba.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS