STILLING LEDIG:

Avisa Oslo søker vaktsjefer og journalister

Avisa Oslo er hele byens lokalavis. Nå søker vi vaktsjefer og journalister til vår ambisiøse satsing.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 2. januar

Om arbeidsgivar

Avisa Oslo er en del av Amedia. Amedia er opptatt av at alle ansatte skal få utvikle seg og kan tilby ulike talent- og lederutviklingsprogram. Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Du kan lese mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her:

Nettsider

Karrieresider

Avisa Oslo har på kort tid tatt et solid grep om hovedstaden. Vi opplever vekst og håper at du blir med på reisen. Vårt mål er å gjøre Oslo til en bedre by å bo i. Det gjør vi ved å gi folk avslørende og engasjerende journalistikk. Vi er først på stedet når det smeller og vi har et kritisk blikk på makten.

Vi søker vaktsjefer.

Du elsker høyt tempo og breakingnyheter, samtidig er du knallgod på titler og vet hvordan du får fronten til å skinne. Dine prioriteringer er med på å bestemme hva folk i Oslo prater om. Som vaktsjef er du også reportasjeleder for desken, og det forventes at du er handlekraftig, tydelig og motiverende.

Vi søker to journalister som avslører og setter dagsorden.

Du er initiativrik, målrettet og kan vise til solid journalistisk erfaring. Du har tabloid forståelse, etikken på plass og vil vinne nyhetskampen. Du er ikke fremmed for hverdagsgraving og jakter gjerne saker i postjournaler, samtidig som du vet å formidle historier gjennom mennesker. Du har dokumentert evne til å sette dagsorden.

Til en av stillingene er vi spesielt på jakt etter deg som vil bli vår nye krimreporter. Vi er opptatt av å være først og best på breaking i Oslo. I denne stillingen jobber du i team med erfarne krimreportere.I den andre stillingen vil annen fagkompetanse også være en fordel, spesielt innenfor økonomi, bolig og næringsliv.

Hva kan vi tilby:

  • En redaksjon som satser stort.
  • Et ungt, dyktig og sosialt arbeidsmiljø.
  • Fine lokaler i Torggata - og kjempebra kantine.
  • Konkurransedyktige arbeidsvilkår.
  • Utviklingsmuligheter.
  • Avisa Oslo er en del av Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du en del av et faglig fellesskap, som jobber innsiktsbasert og som strekker seg landet rundt.

Vi behandler søknader fortløpende og ønsker at de sendes inn via søknadsportalen.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS