STILLING LEDIG:

Bergens Tidende søker nyhetsleder for politikk, oppvekst og klima og nyhetsleder for krim og helse

Bergens Tidende har ledig to spennende lederstillinger i redaksjonen.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 14. august

Om arbeidsgiver

Bergens Tidende (BT) er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo. Innholdet til Bergens Tidende finner du på alle digitale flater. Vi jobber hele tiden med å utforske nye formater for innholdet vårt gjennom for eksempel podcaster eller arrangement. Bergens Tidende har 231.000 daglige lesere og rundt 80.000 abonnenter. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir, nett, tablet og mobil.

Om stillingen

Vi søker en leder for politikk, oppvekst og klima og en leder for krim og helse.

Begge grupper er svært sentrale i nyhetsarbeidet i BT. Som nyhetsleder vil du både ha personalansvar og faglig ansvar for mellom 8-10 journalister.

Vi ser etter engasjerte og inspirerende ledere med gode samarbeidsevner. I BT blir du en del av en svært kompetent redaksjon. BT har store journalistiske ambisjoner, og mellomlederne i redaksjonen spiller en helt avgjørende rolle i utviklingen av avisen.

Du bør ha erfaring med redaksjonell nyhetsledelse, være språklig trygg og ha kontroll på presseetikken. For å lykkes i jobben må du ha god samfunnsforståelse og være opptatt av å bygge lag. Erfaring med løpende nyhetsarbeid er en fordel. Den vi leter etter må være metodisk sterk og god på nyhetsformidling. Du må ha solid digital forståelse og være opptatt av å utvikle BTs nyhetsjournalistikk digitalt. Som mellomleder skal du også bidra til å utvikle samarbeidet på tvers i redaksjonen.

For å formidle nyhetsbildet enda bedre og mer innsiktsfullt, ønsker BT å ansette medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring. Mangfold og inkludering er viktige verdier i en bærekraftig nyhetsredaksjon.

Arbeidsoppgavene i BT er varierte og utfordrende, og hos oss blir du en del av et inspirerende og godt arbeidsmiljø. Betingelsene i BT er også konkurransedyktige.

Begge stillinger rapporterer til nyhetsredaktør.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS