STILLING LEDIG:

Vil du jobbe med oss? NHO Service og Handel søker teamleder kommunikasjon

Er det deg vi ser etter?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo, Majorstuen

Søknadsfrist: 27. november

Om arbeidsgiver:

NHO Service og Handel er dannet av og for medlemsbedriftene, og skal arbeide for medlemmenes interesser innenfor NHO-fellesskapet og overfor myndigheter, arbeidstakerne og samfunnet ellers. Landsforeningen arbeider med de oppgavene medlemsbedriftene ser seg tjent med å løse i fellesskap. Vi skaper oppslutning om våre saker ved å være modige, troverdige og lydhøre for andres synspunkter.

Ønsker du å arbeide operativt med kommunikasjon, og å utvikle deg som leder? Behersker du nye plattformer, og forstår du hvordan du når de du vil snakke med? Er du samfunnsengasjert, framoverlent og glad i godt lagarbeid? Da bør du vurdere denne spennende jobben her hos oss i NHO Service og Handel!

NHO Service og Handel er dannet av og for medlemsbedriftene, og skal arbeide for medlemmenes interesser innenfor NHO-fellesskapet og overfor myndigheter, arbeidstakerne og samfunnet ellers. Landsforeningen arbeider med de oppgavene medlemsbedriftene ser seg tjent med å løse i fellesskap. Vi skaper oppslutning om våre saker ved å være modige, troverdige og lydhøre for andres synspunkter.

En av våre dyktige kommunikasjonsrådgivere er blitt kommunikasjonsdirektør i en annen del av NHO-fellesskapet. I den anledning gjør vi litt om på organiseringen av kommunikasjonsavdelingen i NHO Service og Handel, og oppretter en stilling som teamleder.

Som teamleder i kommunikasjonsavdelingen vil du i stor grad arbeide operativt, men du får også det faglige og daglige ansvaret for at NHO Service og Handel utnytter kommunikasjons-verktøykassa på best mulig måte for å bygge omdømme og nå våre politiske mål – på vegne av de 7000 flotte medlemsbedriftene våre.

I rollen vil du samarbeide tett med medlemsbedriftene, NHO sentralt, regionskontorene, de andre landsforeningene og strategiske alliansepartnere i samfunnet rundt oss. Med deg i teamet får du to dyktige kommunikatører med ulik erfaring. Teamleder rapporterer til, og samarbeider tett med, direktør for kommunikasjon og politikk, Skjalg Engebø. Teamleder har ikke personalansvar.

I NHO Service og Handel har vi et svært godt arbeidsmiljø, der folk står på for medlemsbedriftene - og for hverandre. Vi er i vekst og utvikling, og har satt oss ambisiøse mål. Kommunikasjon står sentralt for å lykkes, og her kan du få spille en viktig rolle, både strategisk og operativt:

Strategiske oppgaver:

 • Sammen med avdelingsdirektør blir du ansvarlig for å utvikle og vedlikeholde kommunikasjonsstrategi i tråd med landsforeningens strategi.
 • Du får stor frihet til å sette retning på kommunikasjonsarbeidet i landsforeningen.

Operative oppgaver:

 • Du får ansvar for å lede kommunikasjonsteamet i det daglige og selv delta aktivt i det operative kommunikasjonsarbeidet.
 • Samarbeide tett med resten av avdelingen, bransjene og andre avdelinger i landsforeningen og i NHO-fellesskapet.

Vi tror du lykkes best i denne rollen, om du har følgende erfaringer og kvalifikasjoner:

 • 5 - 15 års erfaring fra journalistikk eller kommunikasjon.
 • Solid erfaring med målgruppetenkning. Du vet hva som treffer hvor, og hvordan.
 • Solid innholdskompetanse, du er en god kommunikatør og historieforteller.
 • Du er planmessig og har gode strategiske evner kombinert med stor gjennomføringskraft.
 • Du vet hvordan man motiverer og leder team.
 • Du viser engasjement og har evne til å inspirere.
 • Du er en god relasjonsbygger.
 • Du er glad i folk.

Kjenner du deg igjen?

Da vil vi høre fra deg. Send oss en søknad der du forteller om relevant erfaring og utdanning, og hvorfor du tror NHO Service og Handel kan være et bra sted for deg å jobbe.

Kontaktinformasjon

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver:

SØK HER

Powered by Labrador CMS